Startsida / Inlägg

Paradise Hotel gör en jubileumssäsong

av tramsfrans

Foto: TV3

Släpp allt du har, en ny säsong ska spelas in av Paradise Hotel med Rebecca Stella som programledare! Den förra säsongen hann knappt ta slut, men nu är det alltså dags igen att packa väskan med solkräm, resorb och dåligt konsekvenstänk. Alltihop är dock inte nytt den kommande säsongen, eftersom man ska återanvända samma deltagare som senast. Nöjesbladet rapporterar:

”Den kommande säsongen börjar spelas in i Mexiko i dag och kommer att sändas redan i vår. Det är den tionde säsongen av ”Paradise hotel” och kanalen beskriver det som en jubileumssäsong, som ska innehålla flirtar och hyllningar till favoritögonblick från tidigare säsonger.”

Att Paradise Hotel börjar gå på sparlåga kommer kanske inte som en chock. Att återanvända tidigare deltagare har snarare blivit mer regel än undantag de senaste åren, och alltihop tyder på att det tagit slut på solbrända tv-personligheter i Sverige.

2017 sändes en ”allstar”-säsong av programmet, och nu är det alltså återigen dags för en ”jubileumssäsong” fylld med ”hyllningar till favoritögonblick” från tidigare säsonger där samma deltagare som var med senast ska kolla på sig själva och vad de gjort tidigare i karriären. Ungefär som ett ”Så mycket bättre” fast med skillnaden att ingen har speciellt mycket talang!

”Enligt Nöjesbladets uppgifter kommer deltagarlistan att fyllas med en mängd tidigare deltagare som återvänder till paradishuset.

En av deltagarna som uppges medverka är Lukas Holm, 25, som medverkade i höstens säsong och där slogs ut precis före finalen. Men TV3 avböjer att kommentera vilka deltagarna är i den kommande säsongen.”

Man behöver inte direkt vara kärnfysiker för att gissa sig till vilka övriga deltagare som också eventuellt kommer vara med. Om Smail, Mos eller Kristian Täljeblad återvänder så hade det varit en lika stor överraskning som att Peter Jihde leder diabetesgalan. Det återstår att se när deltagarlistan blir officiell, men man kommer troligtvis inte att spotta ut sin piña colada i chock.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB