Startsida / Inlägg

Biggest Loser VIP – avsnitt 5

av tramsfrans

blvipFoto: TV4

Det är verkligen otroligt, men nu har vi kommit halvvägs i Biggest Loser VIP. Tänk att tiden går så fort när man ser kändisar må dåligt! Här kommer veckans höjdpunkter från det mest välproducerade programmet genom tiderna! Iallafall om man frågar Gunilla Persson.

1: Kalle Moraeus stora saknad. Förra veckan fick Pekka lämna programmet. Ända sedan dess har Kalle Moraeus vandrat omkring i ett bottenlöst mörker. ”Jag somnade med en klump i magen och vaknade med en klump i magen. Han är min hjälte för resten av mitt liv”. När man hör Kalle prata om Pekka så kan man tro att han donerat en njure och räddat livet på honom, när han i själva verket bara gav upp sin plats i ett kändisbantningsprogram.

2: Gunillas träningsvägran. Det kanske kommer som en chock, men Gunilla Persson vill inte träna den här veckan heller. Hon har ”ont i magen” och har ett läkarintyg och får inte träna om hon ”inte känner sig bra”. Hon har även ont i ryggen och en brännande känsla i benen som har ”handikappat henne”.

3: Deltagarna intervjuar varandra. Alexandra Zazzi fick äran att dela in deltagarna i par med varandra, och för att stärka teamkänslan får deltagarna skriva ner 10 frågor om sin lagkamrat som de vill ha svar på. Det är oklart vad det har att göra med träning, men det var väldigt rolig tv. Gunilla Persson fick tyvärr veta att Kalle Moraeus inte ser så mycket gott i religion, och Carl-Jan Granqvist berättar att han måste åka till Paris för att kunna flirta med främlingar eftersom han är alldeles för känd i Sverige. Ett typiskt svenskt kändisproblem!

4: Carl-Jans diettips. Deltagarna lagar mat tillsammans i köket, och med två kändisgastronomer så kan det bara bli succé! Många av er kanske tror att det är tråkigt att gå på diet, men det finns faktiskt massa gott och billigt man kan äta ändå! ”Ostron blir man alltid pigg av” konstaterar Carl-Jan, och tipsar även om pilgrimsmusslor, räkor och kungskräftor. Det innehåller inte några kalorier över huvud taget!

5: Frestelsetävlingen. Till Kalle Moraeus stora skräck så är det tävling den här veckan också. Deltagarna tävlar fortfarande i par, och den här veckan går tävlingen ut på att spendera tre minuter i ett ”frestelserum” och häva i sig så mycket kalorier som möjligt. Vinnaren får antingen en immunitet tills nästa vecka eller ett telefonsamtal hem, och Erik Hörstadius äter som om det inte finns någon morgondag. Gunilla berättar att bibeln fördömer frosseri, så hon nöjer sig med att äta en snitt skagenröra och lite salami. ”Rummet var ett stilleben av mitt förra, fula liv” konstaterar Kalle allvarligt, medan både Gunilla och Carl-Jan har synpunkter på att det inte fanns någon champagne i rummet.

6: Erik Hörstadius enorma kaloriintag. Efter avslutat frosseri så stod det klart att Erik lyckades mumsa i sig 1800 kalorier på tre (!) minuter. Detta innebär att han och Zazzi blir immuna under nästa veckas invägning. Erik hävdar dock att han hade kunnat äta ÄNNU mer om han inte valt hårda saker som är svåra att tugga som t.ex. chips.

7: Gunilla bråkar med tränar-Micke (igen). Gunilla gör entré på gymmet i sin träningsoutfit bestående av handväska och kamera, och känner sig förrådd av tränar-Micke! Han har inte lyckats hitta en enda träningsform som passar henne över huvud taget! Hur svårt kan det vara att hitta en passande träningsmetod för någon som har enorma smärtor i ben, rygg och mage? Gunilla berättar att hon hellre tränar hemma i Los Angeles, och konstaterar att Micke bara ”sänker henne”.

8: Alexandra Zazzi skadar axeln. Avsnittet får ett dramatiskt avslut när Alexandra skadar axeln. På äkta Biggest Loser-språk så berättar Alexandra att det bara ”small till”, och det slutar med att Alexandra Zazzi blir eskorterad från slottet i en svart bil för att uppsöka vård. Hur ska detta gå? Jag har inte varit så här oroad sedan alla i programmet trodde att Gunilla Persson var allvarligt sjuk förra veckan! Nästa vecka får vi veta svaret.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB