Startsida / Inlägg

Carola trotsar läkarnas uppmaning och åker på gig

av tramsfrans

För en tid sedan rapporterade jag om Carolas fotoperation! Carola dokumenterade hela ingreppet på sin story på Instagram, och delade med sig av exklusivt material från operationssalen medan läkaren sydde ihop hennes fot och lyssnade på Ronan Keating.

Efter att man genomgått en operation så är det vanligt att läkare ordinerar vila för att kroppen ska kunna läka ordentligt. Det här rådet gäller dock inte för svenska schlagerdivor, som istället jobbar ännu mer! Ingenting kan stoppa en svensk schlagerdiva från att giga, och speciellt inte en trasig fot. Man sjunger ju med munnen, inte med fötterna!

View this post on Instagram

Remember this guy? Nik Kershaw ladies & gentlemen. ??? ’I wont let the sun go down on me’ etc. Åh vad jag inte ville störa honom med en selfie.. men jag ville ju ändå liksom dokumentera backstage.. plus att jag ville ta en bild till Doreen M och Jimmy mfl som ääälskar Nik. ( Jag kommer mest ihåg att han & jag var i samma Okej – tidning på 80- och 90-talet!! ) Så jag drog på det in i det sista tills jag var tvungen att gå först av alla till hotellet med foten i högläge.. Alla andra artister backstage hade tagit bild med honom så jag tog mod till mig och skämdes lite när jag frågade om det gick bra med en bild. ( Känns det igen kanske?) ?? Man vill kunna vara ’större än att behöva ta en bild’.. och ibland så behövs den inställningen men igår var det soft och han satt kvar och hängde backstage med alla runt vårt artist bord osv.. Det var mer min egna genanta känsla jag brottades med. Du vet hur det känns. Han var cool och mkt vänlig. Nik spelade tom före mig igår så han var relaxed när jag frågade.. Vi snackade lite om Sthlm och hur vackert det är där. ??? Stort f-gig i Norge igår med bla Rednex och norska Tor Endresen. Jo jag vet att man inte ska hoppa på scen med nyopererad fot. Men dels så läker den bra nu och så har jag fått låna skor av Af Klingberg som är 3 NUMMER FÖR STORA .. ha ha så jag hade massa toa papper i skorna igår!! För det tredje så vet jag inte hur man sjukskriver sig! ?????? Slide for 2 videos #nikkershaw #generad #selfiegenerad #norge #oslo #artisterbackstage #hurmycketskamanstöraenartistmedenbild? #selfieförsinegenglädjeellerandras? #tacknorge #doreenmånsson

A post shared by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

Efter att ha träffat världsartisten Nik Kershaw och haft ett helt normalt samtal med honom, så konstaterar Carola att man egentligen inte ska ”hoppa på scen med nyopererad fot”, men att det faktiskt inte är någon fara. Allt går om man har på sig jättestora skor och fyller dem med toapapper! Jag är ingen läkare, men spontant känns det inte optimalt ur en medicinsk synvinkel?

För övrigt känns det roligt att Carola verkade gå igenom en existensiell kris innan hon vågade gå fram till Nik Kershaw för att ta en selfie med honom. Carola är oroad och ställer en fråga till följarna om de känner igen att man brukar SKÄMMAS när man frågar om man får ta en bild, och det verkar ha varit en otroligt obehaglig upplevelse att inte vara den mest kända personen i rummet. Är det såhär det känns att vara en vanlis?

Uppskattar även hashtagen #hurmycketskamanstöraenartistmedenbild och #selfieförsinegenglädjeellerandras? Carola är verkligen något på spåren här! Svaret på frågan är ju dock att det handlar om timing. Man får helt enkelt känna av situationen och lita på sin intuition, och välja tillfälle med omsorg.

För övrigt borde Carola verkligen undersöka hur man sjukskriver sig. Till och med Jesus var sjuk ibland, och då borde Carola också kunna vara det.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB