Startsida / Inlägg

Anna Book förvånad över folks intresse

av tramsfrans

Goda nyheter, Anna Book har låst upp sin Instagram igen vilket innebär att man inte längre behöver be om tillåtelse för att få privilegiet att följa henne! Det nya livet i offentligheten har rivstartats med ett ifrågasättande inlägg om varför folk är så otroligt intresserade av hennes vikt och kropp.

???⭐️ Biggest Loser Vinnare X 2 & våra resor har bara börjat – inte ens 1 år sedan vi vann vännen @frideback & våra eldar börjar ta fäste ordentligt ??? Det är alltid ett nöje att köra pass med dig & idag kom vi ihåg att både liva & ta bilder ??? något vi av Biggestvana brukar skippa när vi ses, då vi aldrig hade våra mobiler under Biggest. Men idag var det en speciell dag minst sagt ?? Det jag märker mest utav mina träningar nu är verkligen hur mycket bättre funktionen i min mage är efter min bukplastik / ärret det lodräta snittet på magen är ännu inte riktigt ”snyggt” läkt….men det är ju endast kosmetiskt & det kan man alltid försöka korrigera & det kommer jag fundera på. MEN, det viktiga för mig är & var att återfå FUNKTIONEN i buken & det har jag. Så operationen var helt rätt beslut för att min resa med kroppen ska kunna fortsätta på ett sunt & starkare sätt, så där är jag hemma. Får ju många nyfikna frågor om min vikt & kropp….& jag måste säga att jag förundras lite över engagemanget som finns i just den frågan. Och jag har också den yttersta respekten för er som genuint undrar. För att ni precis som jag kämpar med vikten, hitta bra balans med sunda val & att ni också vill förbättra eran hälsa & er livskvalité. Så jag kommer fortsätta att vara jag GOOD AND BAD för jag är mänsklig. Jag bryr mig väldigt mycket om mitt yttre…det är knappast någon hemlighet. Men jag bryr mig mer om mitt inre & jag kan verkligen & uppenbarligen inte nog understryka det. Och kanske är det just därför jag drar till mig ett uns utav missunnsamhet & avundsjuka hos en skara handfull individer som sitter med alldeles för mycket fritid på sina händer. Men vad vet jag?!? Går bara till mig själv & jag fungerar då INTE på det störda sättet, så mycket kan jag säga. Känner stor stolthet i det & det kan ingen rucka på – tyck vad du vill – tänk vad du vill. Men finns det inga gränser för vad eller hur mycket man som i mitt fall ( eftersom detta är min Instagram ) ska behöva tåla & stå ut med? Ja jag jobbar i offentliga sammanhang….men betyder det att man får påstå & göra precis vad som helst mot mig?! Kärlek & respekt ❤️???⭐️ #biggestloservip #onceawinneralwaysawinner

A post shared by Anna Toledano Book (@annatoledanobook) on

”Får ju många nyfikna frågor om min vikt & kropp….& jag måste säga att jag förundras lite över engagemanget som finns i just den frågan. Och jag har också den yttersta respekten för er som genuint undrar. För att ni precis som jag kämpar med vikten, hitta bra balans med sunda val & att ni också vill förbättra eran hälsa & er livskvalité. Så jag kommer fortsätta vara GOOD AND BAD för jag är mänsklig” 

Jag tycker det är väldigt intressant att Anna Book förundras över det stora engagemanget kring hennes vikt och kropp när det är det enda som hon varit aktuell med det senaste året..? Det är ju det enda hon har pratat om i över ett års tid nu, ända sedan innan Biggest Loser, både i intervjuer och på Instagram?

Att folk ställer frågor och undrar hur det går är väl inte speciellt konstigt? Mer eller mindre varenda intervju i tidningarna har handlat om vikt och utseende och i viss mån är det säkert journalisternas fel, men att det finns ett stort intresse borde inte komma som en överraskning.

Som vanligt när Anna Book är arg på Instagram så är det svårt att veta exakt vad som har hänt. Jag har ingen aning om vad det här handlar om egentligen och det är såklart tråkigt om hon fått massa påhopp, men att bli förvånad och irriterad över att folk har frågor känns märkligt.

Självklart ska man inte behöva stå ut med vad som helst och det känns inte okej att hoppa på någon pga vikt, men att bli tagen på sängen av att det finns ett folkligt intresse när man gjort en offentlig viktresa känns lite konstigt. Själv så är jag väldigt trött på kändiskroppar och viktresor över huvud taget och tycker det är rätt ointressant, och det är därför jag så sällan skriver om det. Jag tyckte det var kul att följa Biggest Loser VIP och kommer göra det i år igen, men det är knappast på grund av hälsoskäl. Jag vill åt dramat och intrigerna!

Taggar Anna Book
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB