Startsida / Inlägg

Sandra Dahlbergs postkodsvinst

av tramsfrans

Som ni alla känner till så jobbar Sandra Dahlberg med att dela ut vinster i Postkodlotteriet. Vid det här laget så har hon troligtvis i princip våldgästat vartenda postnummer i hela Sverige och delat ut en ny bil till folk som inte har körkort, men förra veckan hände något oväntat. Sandra Dahlberg vann en storvinst på Postkodlotteriet själv!

Foto: Sandra Dahlbergs Facebook

Sandra Dahlberg vann 10.000 kronor på sitt postnummer i Bandhagen! Facebook så delar Sandra med sig av den goda nyheten och skriver såhär:

”Var med om vääärldens överraskning idag när Kicken stormade in med fullt kamerateam när jag fikade hos grannarna och jag vann 2 x 5000 på postkodlotteriet! Jösses! Det som bara händer andra? Nu också mig?! Nu blir det skumpa!”

Det känns roligt att Sandra Dahlberg blev överraskad över att hon vann på Postkodlotteriet när hon inte gör något annat än att dela ut vinster på just Postkodlotteriet? Det borde rimligtvis inte ha kommit som en chock att man kan vinna pengar på det.

Jag måste dock säga att det känns konstigt att en prisutdelare på Postkodlotteriet vinner en relativt stor summa pengar på Postkodlotteriet…? 10.000 kanske inte är något man säger upp sig för, men var hade gränsen gått? 100.000? En ny Volvo? Ni måste hålla med om att det hade varit märkligt om Sandra Dahlberg fick dela ut en ny Volvo V70 till sig själv.

Det är uppenbarligen inte förbjudet för prisutdelarna att vara med själva i Postkodlotteriet, men det vore kanske inte orimligt att överväga det? Den här gången var det bara 10.000 kronor, men det hade lika gärna kunnat vara en grannyra och några miljoner som delades ut. Sandra Dahlberg hade säkert blivit glad, men det hade kanske inte sett jättebra ut om prisutdelaren vann några miljoner i sitt eget postnummer? Typiskt dålig stämning!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB