Startsida / Inlägg

Penny Parneviks nya kille

av tramsfrans
pegparnevik

Penny Parnevik har skaffat ny kille! Om jag ska vara ärlig så har jag inte superstor koll på vem hon är eftersom jag inte kollar på Parneviks, men det är väl kul för henne att hon har hittat kärleken! Något som jag dock reagerade över när jag läste artikeln är att Pennys nya kille är en gammal vän till familjen! Aftonbladet rapporterar:

”I podcasten ”Pillowtalk” berättar Penny Parnevik nu mer om kärleken – och ålderskillnaden. Det skiljer sjutton år mellan Parnevik och Murray.

– Douglas är en familjevän till oss. Jag har känt honom typ hela livet. Och det är ganska stor åldersskillnad mellan oss, det är sjutton år, han är 37 år gammal, och vi är jättekära, säger hon i podden.”

Kärlek över åldersgränserna är såklart helt normalt och händer typ hela tiden, och det är givetvis inte något fel med det. Folk i ens egen ålder är ju oftast rätt torra, och 1980 är en bra årgång.

Något som däremot inte är lika vanligt är att personen man blir kär i har känt en hela livet? Alltså inte under ens vuxna liv, utan från när man var en bebis! Jag lägger ingen värdering i det, men för mig hade det känts lite konstigt.

När jag tänker på t.ex. mina yngre kusiner och familjevänner så ser jag dem fortfarande som småbarn nu idag trots att de är tonåringar eller till och med unga vuxna. I min värld så sitter de fortfarande i ett bollhav på McDonalds, och det spelar ingen roll att det var tio år sen senast.

Troligtvis så är det dock bara jag som är konstig, och jag önskar Penny och Douglas ett stort lycka till med sitt förhållande. Jag inser att jag börjar låta som Linda Lindorff, men man kan faktiskt inte styra kärleken och vem man börjar gilla. Kanske kan de gästa ”Tillsammans med Strömstedts” nästa säsong!

Taggar Parneviks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB