Startsida / Inlägg

När Edward Blom nästan dödade en svan

av tramsfrans
edwardblom

Edward Blom har startat en podcast som heter ”Edward Bloms smörgåsbord, och i första avsnittet så berättar han en spännande historia om när han nästan tillfångatog en svan på fyllan! Hänt har lyssnat på podcasten och publicerat ett par utvalda citat.

”-En gång i min galna ungdom så var jag och en vän ute i Ulriksdals slottspark och försökte fälla en svan med värja.”

Redan här så blir man ju förvånad! En VÄRJA! Vem har ens en sån i sin ägo om man inte är en officerare från 1800-talet? Varför inte ha en kniv som alla andra? Det här kommer kanske inte som en överraskning, men Edward Blom hann inte ikapp svanen han jagade.

”– Som tur var kom vi aldrig nog nära svanen och sen kom en miljöpartist på cykel och ringde och anmälde oss. Och det var väl lika bra det. Jag ska säga att det här är ingenting jag är stolt över.”

Typiskt! Ni vet hur det är, så fort man har lite kul så ska det alltid komma en miljöpartist och knäppa en på näsan. Det spelar ingen roll om man jagar en svan i Ulriksdals slottspark eller planerar en resa till Thailand, man får aldrig göra någonting roligt över huvud taget utan att det är fel!

”– Det var ganska så intoxikerat, men egentligen hade vi nog passerat den stora intoxikeringen och börjat nyktra till för klockan var ändå fem sex på morgonen efter en rätt drucken natt. Så det var nog mest bara att vi båda var så otroligt sugna på att få smaka på hur svan smakade.”

Jag är faktiskt rätt tveksam till hur lämpligt det är att äta svan som fyllemat. Jag vet inte hur svan smakar, men jag antar att det är ”typ som kyckling”. Varför inte bara nöja sig med nuggets och två dipsåser? Det brukar jag göra iallafall.

Taggar Edward Blom

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB