Startsida / Inlägg

När Laila Bagges son mötte Fergie

av tramsfrans

Det finns ingenting jag älskar mer än ett riktigt oklart kändismöte, och därför känner jag mig tvungen att dela med mig av den här starka bilden till er.

Laila Bagges son har alltså mött Sarah, hertiginna av York, och samtalat om utrotningshotade djur och världens ekosystem! Inte för att vara sån, men det här är faktiskt det mest oklara kändismötet jag sett på länge? Jag vet ingenting om varken Liam Pitts eller Sarah Fergusons miljöengagemang sedan tidigare, men det är väl kul för dem!

Man är inte direkt bortskämd med att se svenska kändisar frottera sig med crème de la crème av brittisk aristokrati. Brittiska kungahuset brukar ju knappt svara om kungen ringer, och om någon svensk kunglighet ska gifta sig så skickar de alltid prins Edward och Sophie, och dem skulle man ju knappt känna igen på stan. Därför så är det här ett jättestort möte!

Vem hade kunnat tro att Laila Bagges 14-åriga son ska bli kändis-Sveriges största chans att äntligen få en connection med det absoluta toppskiktet av brittisk societet!? Nu händer det äntligen!

Jag vill inte lägga för mycket press på Liam eftersom han bara är 14 år gammal, men nu hänger allt på honom. Sveriges ära och framtida relationer med den brittiska adeln! Barriärrev och ekosystem kommer och går, men det här är faktiskt viktigt på riktigt.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB