Startsida / Inlägg

Mina önskenamn för Farmen VIP

av tramsfrans
d3b4ad12-d8ae-4d40-9bdb-2c67a6955018

Igår blev det bekräftat att det just nu spelas in en kändisversion av Farmen! Äntligen! Det är verkligen inte en dag för tidigt för våra svenska kändisar att bli totalt avskurna från omvärlden så att vi får lite välbehövlig vila från alla deras upptåg.

Enligt källor så ska både Samir Badran och Glenn Hysén vara klara för programmet, och det tycker jag säger det mesta. Jag minns när Samir Badran var med i Realitystjärnorna på godset, mjölkade en ko tillsammans med Färjan-Håkan och påstod att det smakade som en White Russian, och det är ungefär så jag tänker mig att hela Farmen V.I.P kommer vara?

Jag har dock ytterligare några önskemål på kändisar som jag gärna skulle se i Farmen V.I.P, och nedan kommer därför mina drömnamn.

1. Edward Blom! Det är knappast någon hemlighet att Edward Blom är rädd för krig, och därför tror jag det skulle vara bra för honom att öva på 1800-talsliv i några veckor. Om ryssen kommer och slår ut all el- och matförsörjning så kan det vara bra att ha övat på Farmen.

2. Peter Jihde. Efter att ha rasat över choklad i fruktdiskar samt drönare på tomten inom loppet av en vecka så tror jag faktiskt det är dags för Peter att få lite perspektiv på tillvaron. Det är dags för en timeout, och då passar Farmen perfekt.

3. Calle Schulman.  Calle Schulman har låg smärttröskel när det kommer till att leva och bo, och jag tror det skulle vara nyttigt för honom att komma ut på landet och möta sina rädslor i någon sorts utdragen KBT-session.

4. Arja Saijonmaa. Arja Saijonmaa är som klippt och skuren för att leva på Farmen! Hon bor i princip redan i en bastu, så det skulle inte bli så stor skillnad mot för hur hon lever idag.

5. Malou von Sivers. Malou skulle älska att hasa omkring på Farmen och intervjua de andra deltagarna medan de försöker jobba och vara produktiva. Ju sämre påläst desto bättre. Hon hade troligtvis inte blivit långvarig,men det hade iallafall varit underhållande.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Fred Balke
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt-
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB