Startsida / Inlägg

Blondinbella ger upp monogami för evigt

av tramsfrans
bella

Blondinbella fortsätter att gå vidare från sin exman Odd i en rasande takt. Jag skulle nästan vilja påstå att ingen annan person någonsin har gått vidare från en man lika mycket som Blondinbella har gjort! Bella rapporterar från sitt framgångsrika singelliv:

”Jag intervjuades av tidningen Elle idag och då fick jag frågan om jag funderat på Tinder eller känner att jag måste träffa någon ny för att man är obekväm med att vara själv. Tvärtom! Jag börjar undra om jag någonsin kommer att fungera i en samborelation igen. Visst kan jag dejta lite, det är trevligt att bli uppvaktad men det stannar där. Jag vill vara med mina barn, jag vill jobba och bygga ett miljardbolag inom de närmsta fem åren, sedan vill jag ha mycket egen tid.” 

Jag tycker det är fantastiskt att Blondinbella är så tillfreds med att vara singel och jag säger absolut inte att man behöver en partner för att vara lycklig, men jag kan känna att det saknas ett långsiktigt perspektiv på Bellas härliga horisont!

Alltså, bara för att man vill vara singel när man är 26 så behöver inte det betyda att man vill vara det resten av livet. Det är förståeligt att Bella inte känner att hon har tid med ett kärleksliv nu eftersom hon verkar bo på Bromma flygplats och tycker att det är lyx att ha EN HEL TIMME av egentid, men alltså, resten av livet?

Om det finns någon norm för normala människor så är det väl snarare att man ska vara singel mellan 20-30, kanske ha något enstaka längre förhållande men slå sig till ro på allvar när man är 30 och gifta sig och skaffa barn. Det verkar alltså som att Blondinbella till sist har hamnat i fas med resten av Sveriges 26-åringar och faktiskt vill vara singel som alla andra! Äntligen!

Man får inte heller glömma att Blondinbella mer eller mindre har haft kille sedan hon var tonåring. Det är mer än förståeligt att Bella tycker det är skönt att vara singel och fokusera på karriären och barnen, men att säga att man aldrig någonsin kommer att fungera i en samborelation igen känns faktiskt lite drastiskt. Fullt så vidrigt är det faktiskt inte att dela vardagen med någon annan.

Gillis och Sally kommer inte vara bebisar för evigt, och det finns väl ingen person som prioriterar samma saker när de är 26 som när de är 45? För att vara en person som gått igenom så mycket i sitt korta liv så måste jag säga att Blondinbella har förvånansvärt bristfällig insikt om att livet är i ständig förändring och att ens prioriteringar inte är konstanta. Jag själv är visserligen 23 år gammal nu och vet typ ingenting om livet, men till och med jag förstår att mina prioriteringar kommer att ändras med tiden.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB