Startsida / Inlägg

Biggest Loser VIP: recap!

av tramsfrans
BL VIP

Ytterligare två avsnitt av Biggest Loser har passerat! Kilona har inte direkt rasat av deltagarna, men det har varit underhållande att kolla på ändå. Nedan kommer några av höjdpunkterna från veckans två avsnitt.

1. När Anna Book sjöng ABC. En av veckans tävlingar handlade om att bedöma tid, och Anna Book tog hjälp av sin gamla låt ABC eftersom hon vet att den tar EXAKT tre minuter att sjunga. Det här bekräftar en gammal tes jag har att Anna Book egentligen mäter ALL sin tid i hur lång tid det tar att sjunga ABC. Anna säger inte ”jag kommer om 10 minuter”, hon säger ”jag kommer om drygt tre ABC”.

2. Camilla Henemark i skogen. Den här veckan fick deltagarna leva i skogen på ett bootcamp, något som fick blandade reaktioner. Anna Book och Loulou Lamotte gjorde solhälsningar och spelade yatzy, medan Camilla Henemark konstaterade att det var rena rama”flugornas herre” och att naturen fick henne att vilja ”supa och knarka för att stänga ute omgivningen”.  Dessutom så var hon rädd för eventuella djur i skogen, och meddelade att vildsvin är det djur som dödar flest personer i Europa VARJE DAG! Hon kändes ungefär som jag under samtliga friluftsdagar i skolan mellan 1999 och 2007.

3. Morgan meddelade att han vill åka Vasaloppet. Under veckans invägning så släppte Morgan bomben att han vill åka Vasaloppet! Nu känner jag mer än någonsin att någon tevekanal MÅSTE nappa på den här idén och sända Morgans starka resa mellan Mora och Sälen. Jag hade betalat dyra pengar för att få följa Morgan hela vägen.

4. Camilla Henemarks oklara förflutna. Bara den här veckan så har Camilla Henemark hävdat att hon varit både elitidrottare, erfaren jägare samt simmare. Jag kan såklart inte utesluta något av det här, men det känns som att det ligger en hund begraven någonstans.

5. Runars hetsätning. En av veckans tävlingar var en hetsätartävling där den deltagare som fick i sig flest kalorier skulle vinna en immunitet, något som Runar tog på allra största allvar eftersom han konstaterade att Camilla kan ”slafsa i sig rätt mycket”. Han tryckte därför i sig löjrom och brioche som att det inte fanns någon morgondag, och vann därmed den eftertraktade immuniteten.

6. När Anna Book sjöng Amazing Grace på löpbandet. Anna Book pendlar mellan att vara jätteglad och gråtfärdig och gillar att säga ”let’s go girls”, men hon och Loulou hade en fin stund i gymmet när Loulou sjöng soul och Anna Book kontrade med en aningen instabil tolkning av Amazing Grace. Inte ett öga var torrt.

7. Morgan och Camilla Henemarks otippade vänskap. Kändis-Sverige är fullt av oklara vänskaper och konstiga relationer, men jag vågar nog påstå att den vänskap som tydligen uppstått mellan Morgan och Camilla Henemark är den mest oklara hittills.

Veckan avslutades med att Camilla fick lämna programmet och hon konstaterade att den största lärdomen hon tar med sig efter fyra veckors bootcamp är att man ”inte behöver ha smör till allt”. Nu närmar sig finalveckan och hela Sverige håller fast krampaktigt i chipspåsen tills dess.

Biggest Loser VIP är verkligen höstens bästa tv-program.  Jag säger precis som Winston Churchill. Aldrig har så många haft så få att tacka för så mycket!

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB