Startsida / Inlägg

Biggest Loser V.I.P – vecka 3!

av tramsfrans

Ännu en vecka har passerat på Biggest Loser V.I.P! Motivationen ligger inte riktigt på topp, och de flesta av deltagarna verkar fortfarande vara i chock över att det är svårt att gå ner i vikt. Nedan kommer mina reflektioner kring deltagarna och veckan som gått. Se det som en lathund om ni hamnar i en Biggest Loser-diskussion, vilket känns högst troligt eftersom det är det enda tv-program folk verkar följa.

Anna Toledano Book: Anna gick ner 0.1 gram under veckan som gick, och detta resulterade naturligtvis i rikliga mängder tårar och ett konstaterande att ”hjärtat bara stannade”. Personligen så kan jag känna att Anna bagatelliserar hjärt- och kärlsjukdomar när hon slänger sig med såna uttryck hela tiden.

Camilla Henemark: Efter att ha ätit frukost liggandes på golvet på grund av dålig matsmältning och diabetes så tvingade Runar med La Camilla till gymmet och crosstrainern. Camilla tyckte det var roligt i exakt 18 sekunder (Runar klockade) och tappade därefter motivationen och bad om medicinsk assistans.

Loulou Lamotte: Jag är fortfarande lite besviken över att Jonas Hallberg fick åka hem förra veckan till förmån för Loulou eftersom de andra ansåg att hon var den som förtjänade mest att stanna kvar. Jonas var 110 kilo underhållning, och Loulou är inte alls lika rolig. Loulou är också ledsen över att Jonas fick lämna, och sa att det känns som de känt varandra i HELA LIVET efter två veckors tv-inspelning. Jag håller med om att hon förmodligen behöver vara där mer än Jonas, men det här handlar ju faktiskt om tv-underhållning. Det är också viktigt!

Runar Sögaard: Runar har ungefär samma personlighet som en Paradise Hotel-kille som hävdar att han ”styr spelet” och tror att han har alla virade runt lillfingret när alla egentligen verkar tycka att han är lite jobbig och vill ha ut honom? Han verkar dessutom ha utnämnt sig själv till någon sorts personlig tränare för La Camilla mot hennes vilja, och har hotat att slänga all mat på hela slottet så att hon inte kan äta något efter klockan 19 varje kväll.

Blondie: Jag är för ung och oskuldsfull för att ha följt Farmen-säsongen där han var med, och tycker mest att han går runt och är rätt tråkig…? Som tur var så åkte han ut igår eftersom de övriga deltagarna räddade Anna Book! Hela Sverige pustade ut. Att förlora både Jonas Hallberg och Anna Book under loppet av två veckor hade varit för mycket att hantera.

Ullared-Morgan: Jag är osäker på om Morgan ens har förstått var han är någonstans eller om han fortfarande går runt i någon sorts dvala och snusar?

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Frida Willander
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB