Startsida / Inlägg

Danny Saucedo och öronslickandet

av tramsfrans

Danny Saucedo ska släppa ny musik! Äntligen”, kan jag tänka mig att ni jublar i ren förtjusning. Själv så är jag glad om han släpper så mycket musik som möjligt istället för att prata, men det får stå för mig.

NY MUSIK PÅ FREDAG 4 AUG ?? Music/Genius @martinrenealien ?❤️ Foto @josefpeyre AD @bymarkfant

A post shared by D A N N Y S A U C E D O (@dannysaucedo) on

På omslaget till den nya musiken så ser vi en bild där Danny slickar på Molly Sandéns öron och texten ”Jag får inte nog”. Jag vill troligtvis inte veta exakt vad det är som åsyftas, men jag tror jag har en ungefärlig idé.

Personligen så undrar jag hur själva fotograferingen gick till? Typ ”ligg still här älskling medan jag slickar dig i örat och fotar mitt nya omslag, fansen kommer älska det här”.

Jag tycker dock att det här är allvarligt! Vi måste våga prata om öronslickare. Vi har säkert alla varit med någon som helt utan förvarning plötsligt sträckt fram tungan, och istället för att sikta på munnen plötsligt gör en tvärmanöver upp mot öronen och börjar slicka trumhinnan ren innan man hinner tänka ”jag borde ha köpt nya tops”. Eller är det bara jag som råkat ut för det? Folk får naturligtvis gå igång på vad de vill, men jag tycker iallafall att man kan fråga först innan man börjar centrifugera trumhinnan.

Danny vill uppenbarligen inte att någon ska missa att han gillar tjejer. Såpass mycket att han gillar att slicka dem i öronen, den mest erogena zonen av dem alla!

Såhär i Pride-tider så hör man ibland åsikter om att bögar ”trycker upp sin sexualitet i ansiktet” på straighta när vi går i parad en gång om året, men det är faktiskt ingenting om man jämför med vad Danny och andra straighta håller på med hela tiden när de slickar i folks öron på skivomslag bara för att ingen ska missa att de får ligga.

Här kommer förresten en låt som jag tycker ha borde varit årets Pride-låt. Skål!

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB