Startsida / Inlägg

Var Gunilla Persson på Anna Books bröllop?

av tramsfrans

Jag säger aldrig nej till en långsökt konspirationsteori, och igår fick jag verkligen något att bita i. Anna Book la upp en nostalgisk tillbakablick från sitt romantiska sommarbröllop i form av ett videoklipp på Instagram. Bortsett från att det verkade vara glest med gäster på bänkarna, så reagerade ett flertal följare på att det såg ut som att ingen mindre än THE GUNILLA från Svenska Hollywoodfruar såg ut att sitta på en av platserna!

ÄR det här en ung Gunilla Persson som sitter bredvid Hans Shimoda? Många ställde exakt samma fråga i Anna Books kommentarsfält igår, men Anna Book dementerade snabbt att Gunilla ska ha varit där. Kort därefter så raderades samtliga kommentarer som handlade om Gunilla.

Tyvärr hann jag inte ta några printscreens innan det skedde, men man börjar ju undra varför kommentarerna togs bort? Det mest rimliga hade ju varit att svara på kommentarerna, dementera att Gunilla Persson var gäst på bröllopet och därefter gå vidare med livet. Att radera samtliga kommentarer och dölja alla spår kanske inte är det smartaste att göra eftersom det bara får folk att konspirera ännu mer kring vilka mörka hemligheter man eventuellt försöker dölja.

Det här är givetvis ett av sommarens största kändismysterium. Min personliga expertteori är dock att Gunilla Persson INTE var på Anna Books bröllop. Om Anna Book och Gunilla Persson tidigare hade haft en vänskap så hade Anna Book garanterat berättat om den tidigare i media, så det känns inte troligt att Gunilla ska ha varit gäst på bröllopet i egenskap av vän. Gunilla drog till USA alldeles för tidigt för att ha kunnat odla en vänskap med Anna Book.

Då kvarstår endast teorin att Gunilla ska ha varit där professionellt. Gunilla” sitter bredvid Hans Shimoda, en av Sveriges största skvallerjournalister, och det är ju inte alltför långsökt att även Gunilla ska ha varit där som journalist eftersom hon under en tid jobbade på Sveriges Radio med att göra kändisporträtt. Det finns dock inte många bevis eller källor som styrker Gunilla Perssons tid på Sveriges Radio, och det var garanterat långt innan tidigt 2000-tal då Anna Book och Roberto gifte sig. På den tiden hade ju Gunilla Persson fullt upp med att göra kometkarriär i New York!

Med all denna kändisexpertis som bevismaterial så anser jag att konspirationsteorin är falsk. Gunilla Persson var inte gäst på Anna Books bröllop. Det hade faktiskt varit alldeles för bra för att vara sant. Jag har hört många sjuka saker om svenska kändisar och det mesta brukar stämma, men här så sätter jag ner foten en gång för alla. Det finns faktiskt fler blonda kvinnor än The Gunilla.

Inte alla blonda kvinnor är Gunilla Persson!!! Tänk på det nästa gång!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Fred Balke
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB