Startsida / Inlägg

Charlotte Perrellis mans stora uppoffring

av tramsfrans

Ni som kan ert kändis-Sverige vet givetvis redan att årets Diggiloo-premiär äger rum nu på onsdag i Vänersborg! Det kommer wailas så mycket att vindrutan på Charlotte Perrellis husbil blir spräckt.

Apropå Charlotte Perrellis husbil så rapporterade Expressen igår om en otrolig uppoffring som Charlotte Perrellis man Anders Jensen har gjort. ”Maken ändrar sitt liv – för Charlotte Perrelli” stod det i rubriken, och först så tänkte jag att han gjort något extremt livsomvälvande och en stor uppoffring. Typ gett bort ett organ eller nåt. Som tur var så klarnade dock allt när jag läste artikeln.

”Maken Anders Jensen, 40 – tillika vd för Ryds Bilglas – följer med på stora delar av turnén. Han tar nu semester för att kunna lösa vardagspusslet och ta hand om barnen. 

– Vi åker husbil – det blir skönt och är väldigt smidigt. Barnen har någonstans att hänga och kan softa om det blir dåligt väder. Det gör väldigt mycket när man har sina egna leksaker med sig och bara kan plocka ut grejer när man kommer fram.”

Den stora livsförändringen och uppoffringen består alltså av att Anders Jensen har tagit semester för att vara med sin familj! Wow! Vilken chock att ett gift par ska fira sin semester tillsammans, och dessutom ta med sig barnen.

Vet inte riktigt hur jag ska smälta den här stora uppoffringen. Jag brukar inte vara den som gnäller över att tidningar skriver artiklar med obefintligt nyhetsvärde, det är ju så jag försörjer mig, men att göra en artikel av att ett gift par med barn tillbringar sommaren tillsammans känns inte direkt som ett scoop.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB