Startsida / Inlägg

Martin Melins möte med Jan Björklund

av tramsfrans

Ett av mina absoluta favoritfenomen i kändis-Sverige är när kändisar berättar att de ska engagera sig politiskt! Som vi alla vet så finns det ju ingenting som har en lika positiv effekt på opinionssiffror som när en C-kändis berättar att de också har anslutit sig till kampen.

Det mest minnesvärda kändispolitik-experimentet kommer alltid vara när Linda Rosing startade ”Unika partiet” i samband med valet 2006. Valsuccén uteblev och Linda Rosing blev aldrig Sveriges svar på Emmanuel Macron, men det var ett bra försök iallafall!

Den senaste kändisen som engagerat sig politiskt är Martin Melin! Han har redan hunnit med ett möte med Liberalernas partiledare Jan Björklund. Stoppa Pressarna rapporterar:

”Melin har vid ett flertal tillfällen uttalat sig om poliskrisen, hans hjärtefråga. Det ledde till att Liberalernas partiledare Jan Björklund, 55, bjöd in honom till ett möte. Och det var i konferensrummet det tände till mellan männen. 

Kemin var så stark att de inte kunde sluta prata, mötet drog långt över tiden. Melin menar att Björklund är “en av de skönaste partiledarna”.

Plötsligt händer det! En bromance mellan Martin Melin och Jan Björklund! Först så reagerade jag på påståendet att Jan Björklund tydligen ska vara ”en av de skönaste partiledarna”, men så kom jag på att det inte direkt finns någon vidare konkurrens…? ”Skön” är ju inte direkt det första man tänker på när man ser Anna Kinberg Batra.

Personligen så försöker jag rösta utifrån andra faktorer än vem som är ”skönast”, men jag förstår vad Martin Melin menar! Det är faktiskt väldigt härligt när två sköna män möts och löser världsproblem tillsammans. Det kan liksom inte gå fel!

Nu undrar jag vad nästa steg blir! Stoppa Pressarna spekulerade i att Martin Melin eventuellt kommer paxa justitieministerposten, men det känns lite väl drastiskt om ni frågar mig. Första steget borde rimligtvis vara att åka till Almedalen och dricka lite rosé. Ingen kan göra allt, men alla kan dricka lite rosé. Det har jag alltid sagt.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB