Startsida / Inlägg

Anna Books spanienresa

av tramsfrans

Det finns många olika definitioner på när sommaren börjar. Meteorologer hävdar att dygnsmedeltemperaturen måste vara över 10 grader under en längre period, medan modebloggare klär sig som att den börjar i mars. Jag säger inte att det ena är mer rätt än det andra, men jag tycker att min egen definition är den bästa.

Min definition på när sommaren börjar står i direkt relation till när Anna Book åker till sin lägenhet i Spanien. När Anna Book reser till sitt ”segunda casa” så vet man att sommaren är här på allvar, och igår så hände det äntligen!

Nu kan ni sluta fundera på om sommaren är här eller inte. Det är äntligen bekräftat av Anna Book! Kändissverige har officiellt gått på semester, med allt vad det innebär.

Jag ser fram emot att följa Anna Books grammatiska eskapader på sydliga breddgrader. Jag hoppas på mycket matbilder, sangria som aldrig sinar och gärna mycket livesändningar på Instagram.

Det kanske är jag som är konspiratorisk nu, men jag misstänker faktiskt att den största anledningen till varför man får roama fritt i EU nuförtiden är för att Anna Book ska kunna livesända även från Spanien. Det måste ha varit en bidragande faktor till att surfen släpptes fri. Kan någon som jobbar på EU bekräfta det här?

Taggar Anna Book

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB