Startsida / Inlägg

Efter Tio med Malou von Sivers – nu ännu längre!

av tramsfrans

Här kommer en riktigt dålig nyhet för oss som gillar teveunderhållning. Efter Tio med Malou von Sivers ska hålla på ÄNNU längre varje dag!

malou

”Vi har en rolig nyhet! Malou Efter Tio växer – programmet får längre sändningstid! På måndag 30/1 är det dags för säsongspremiär, och då är programmet förlängt. Nu sänds Malou Efter Tio på vardagar mellan 10 och 12. Hoppas ni är med och tittar på måndag!”

Är det verkligen det här som Sverige behöver? ÄNNU mer Efter Tio med Malou? Det borde finnas gränser för hur mycket folk som är hemma på dagarna ska behöva gå igenom. Först två timmar Efter Tio och därefter dubbelavsnitt av Hem till gården. Inte konstigt att folk mår dåligt.

Om jag ska vara ärlig så trodde jag att Efter Tio redan höll på i två timmar. Tydligen så har den ordinarie sändningstiden varit 1 timme och 15 minuter, men det har känts som minst det dubbla!

Undrar verkligen vilka storslagna planer Malou har nu? Två timmar är ju OCEANER av tid. Vad ska hon göra med alla sekunder och minuter? Spela in fler broccolivideos? Tillreda fler bajscocktails? Göra ÄNNU längre intervjuer? Jag är faktiskt väldigt bekymrad.

Det här känns faktiskt mer som ett hot än ett löfte. Nu har man ökat sändningstiden med 45 minuter, vad blir nästa steg? Ta över TV4 helt och hållet? Mitt absoluta skräckscenario är ett Efter Tio som pågår mellan 10.00-18.00 varje dag, och att FÖRKVÄLL därefter gör comeback och sänds fram till kl 22. Därefter så ersätter man TV4-nyheterna kl. 22 med en repris av Äntligen Hemma med Lulu Carter. Panik!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB