Startsida / Inlägg

Carolas och Krister Henrikssons natt tillsammans

av tramsfrans

Foto: TV4

Det är mycket som händer på Renées brygga nu för tiden. Förutom att Carola höll på att köra ihjäl Renée Nyberg med en vattenscooter så hann de även med att ha ett förtroligt samtal tillsammans med Krister Henriksson. Nöjesbladet rapporterar:

”Redan vid första ögonkastet är intimiteten tydlig mellan Carola och Krister när de hälsar på varandra inför färden ut till ön.

Programledaren Renée Nyberg, 50, som snappat upp förtroligheten undrar om de har setts förut.

Då avslöjar Krister att de faktiskt haft en historia. Innan han fortsätter vänder han sig mot Carola och frågar om hon förstår vad han tänker berätta. Hon vet precis och blir allt mer generad när han tar till orda.”

Alltså, nu har jag inte sett programmet än men hur hälsar man egentligen på varandra med en ”tydlig intimitet”? Jag har svårt att tänka mig att Carola och Krister Henriksson kastade sig över varandra och började grovhångla framför Renée.

”– Ja, asså … det är något som hade kunnat bli … ett väldigt bra rykte, skulle jag vilja säga. Det var fantastiskt för det var första gången jag träffade Carola och vi bodde på hotell i Göteborg, berättar Krister som kommit dit sent på kvällen.

Det hade även Carola och de träffades i receptionen. Utan vidare introduktion hade den unga sångfågeln frågat om skådespelaren hade minibar på rummet. Något överrumplad hade han bjudit med henne upp. De hade pratat och det blev sent, halv två, halv tre på natten.”

Men Krister, nu var du allt lättlurad! Min teori är att Carola var för snål för att använda sin egen minibar och att hon därför utnyttjade Krister Henriksson. Det var ju faktiskt det absolut första hon frågade honom när de möttes. En mer normal hälsningsfras hade t.ex. kunnat vara ”Allt bra?” eller ”Hur mår du?” och att man DÄREFTER leder in diskussionen på chardonnay och nötpåsar för 50 kronor styck.

Det är ju faktiskt det äldsta tricket i boken. Är du för snål eller pank för att bli full, ragga upp en äldre man som bjuder på allt och försvinn därifrån snabbt efteråt. Carola vet hur en slipsten ska dras, det märker man tydligt.

”Krister upprepar gång på gång hur makalös han hade upplevt Carola, som öppnat sig och berättat om allt. Nästa morgon vaknade han och upptäckte att hon glömt sin handväska på hans säng. En prekär situation, insåg han, eftersom båda skulle drabbas av ryktesspridning om det hela blev känt.

Carola själv kommenterar det hela med att Krister är en sådan man som ’bara har det’.”

Det här stärker min tes ytterligare. Carola fick så bråttom från Kristers rum att hon glömde sin handväska i farten på hans säng! Typiskt tecken på att man behövt göra en snabb flykt. Det är också märkligt att Krister inte märker att det ligger en handväska på sängen förrän morgonen efter? Han borde rimligtvis ha noterat det när han gick och la sig.

Och vad är det Carola menar att Krister har egentligen? En minibar? Ännu ett svenskt kändismysterium!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB