Startsida / Inlägg

10 kändishändelser att längta till 2017

av tramsfrans

Häromdagen gav jag er en tillbakablick på allt minnesvärt som hänt i Kändissverige under 2016. Nu börjar det dock bli dags att blicka framåt, och jag har tänkt ut ett antal scenarion som med mycket stor sannolikhet kan komma att inträffa någon gång under 2017.

Foto: TV4

1. Bonde söker fru tar hem samtliga priser på Kristallen. Som kompensation för tidigare års uteblivna pris så gör Kristallen-juryn nästa år en helomvändning och beslutar sig för att nominera Bonde söker fru i samtliga kategorier. Till och med i kategorierna Årets fakta- och aktualitetsprogram samt Årets granskning! Linda Lindorff tar emot samtliga priser tårögd och förklarar att alla andra program på TV4 förutom Bonde söker fru samt ”Linda och djurens hjältar” kommer att sluta sändas nu.

Foto: AP TT Nyhetsbyrån

2. Fler kändisar kommer dö. När man läst nyhetsrapporteringen kring alla kändisar som dött under 2016 så har man fått intrycket att alla har dött bara för att det har varit 2016. Min prognos är dock att kända personer kommer fortsätta dö även under 2017.

Foto: Magnus Sandberg

3. Chris O’Neill slår nytt rekord i att skolka från viktiga kungahändelser. Tänker mig att  det kommer låta såhär:

I am so sorry Madde, Victorias 40-årsfest krockar med ett viktigt telefonmöte med Tokyo-kontoret

-Men det är ju mitt i natten i Tokyo då?

-………Ssssccchhhh, nu svamlar du bara” 

Foto: Lina Siksjö

4. Paolo Roberto ger sig in i politiken. Sverige behöver en stark ledare med hett temperament och som vet vad han vill. Vad kan möjligtvis gå fel?! Redan nu har han börjat göra olika utspel.

5. Nästa säsong av Paradise Hotel spelas in på Pite Havsbad. Med tanke på att det ska bli 10 grader varmt på nyårsafton och klimatförändringarna blir mer och mer påtagliga så finns det stora pengar att tjäna för tv-kanalerna när de inte längre behöver hyra dyra mexikanska hotell och köpa flygbiljetter för att spela in dokusåpor. Nästa säsong av Paradise Hotel spelas därför in på Pite Havsbad i oktober, som fått ungefär samma klimat som Cancún.

Foto: TV4

6. Idoldeltagarna får ännu sämre lön. Varför ska de ens ha betalt över huvud taget? Det är ju idoldeltagarna som borde betala TV4 och inte tvärtom! Och dra in taxiresorna till och från studion också, att åka buss går faktiskt minst lika bra.

Foto: Peter Wixtröm

7. Anna Book blir tillfrågad om medverkan i Så Mycket Bättre. I år händer det, jag känner det på mig!

Foto: Magnus Sundholm

8. Gunilla Perssons dotter Erika får sitt internationella genombrott. Äntligen så får MTV upp ögonen för Erika Persson, och allt tjat från Gunilla Persson ger äntligen resultat! Zara Larsson får passa sig, det finns bara plats för EN svensk tjej med ett son-efternamn i amerikansk musikindustri!

Foto: P-O Sännås

9. Katrin Zytomierska blir julvärd i SVT. Nästa år tror jag att svenska folket tröttnar på folkkära personer med mysig approach. Sanna Nielsen var en helt okej julvärd, men julen 2017 vill vi ha något lite mer nyskapande. Därför tar SVT in Katrin Zytomierska, som istället för att visa Kalle Anka läser upp hur många kalorier som finns på ett vanligt svenskt julbord och tjockmobbar samtliga 3.5 miljoner tittare.

10. Charlotte Perrelli vinner Melodifestivalen. Nej jag bara skojar. Det kommer inte hända.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB