Startsida / Inlägg

Agneta Sjödin har hittat årets finaste hjärta

av tramsfrans

Alla vet väl att Agneta Sjödin gillar att lägga upp bilder på hjärtan i naturen. Det är ett av hennes absolut största fritidsintressen sedan lång tid tillbaka, och hon är ivrigt påhejad av sina följare som helt ärligt verkar vara helt tokiga i de olika ”tecken” som Agneta hittar i olika diken.

I helgen hände dock något speciellt. Agneta har hittat ÅRETS vackraste hjärta!

Det finns ingen som kan läsa in lika mycket i en gräsmatta som Agneta Sjödin. Det har jag alltid sagt. Tidigare så har jag trott att Agneta Sjödin snubblar över alla hjärtan av ren slump, men nu avslöjar hon att hon aktivt går omkring och letar på olika gräsmattor ”i jakt på hjärtformationer”. Jag är i chock och känner mig lurad!

Å ena sidan så är jag inte speciellt förvånad. Jag har alltid undrat vad Agneta Sjödin gör under de 50 veckor på året då hon varken spelar in Fångarna på fortet eller Agnetas nyårskarameller, och nu har vi kanske äntligen fått ett svar på det. Hon letar efter hjärtan!

Det kanske är en överdrift att kalla det för underverk, men jag är ändå glad över att Agneta Sjödin har hittat årets finaste hjärta. Själv så hittar jag aldrig något spännande i naturen. Det enda jag brukar hitta när jag är ute och går är använda kondomer. Det är ju också ett sorts tecken på kärlek, men kanske inte någonting att lägga ut på instagram.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Emelie Anderberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB