Startsida / Inlägg

Leonora vill vara med i Bonde söker fru igen

av tramsfrans

En av höstens mest fascinerande följetonger har varit den om Leonora i Bonde söker fru! För att friska upp ert minne så var det tjejen som var med i presentationsprogrammet i våras, fick massa brev, började skriva med en tjej innan inspelningarna började, blev stormförälskad, hoppade av programmet och förlovade sig och gästade Nyhetsmorgon i början av oktober och berättade hur fantastiskt allt var. I slutet av månaden så var dock kärlekssagan över, och förlovningen bröts under dramatiska former.

Leonora ger dock inte upp i första taget. Hon har redan börjat överväga att vara med i Bonde söker fru en gång till! Aftonbladet rapporterar:

”I ett nytt blogginlägg skriver Leonora nu att hon kan tänka sig att delta i tv-programmet igen.

’Funderar faktiskt på att söka till Bonde söker fru nästa år… Det kunde väl blivit kul’, skriver hon.

Linda Lindorff avslöjar i sin tur att Leonora sagt till henne att hon vill vara med nästa år.

’Så klart tycker jag att hon då ska få en ny chans! Jag vill inget hellre än att se den fina kvinna lycklig’, skriver hon i ett blogginlägg.”

Jag tycker faktiskt att det här har spårat ur nu. Man kan ju inte vara med i samma dejtingsåpa IGEN bara för att det inte funkade med den kvinna man hittade första gången. Finns det verkligen inga andra sätt för folk att hitta partners än att vara med i Bonde söker fru? Jag börjar verkligen undra!

Det finns massa personer som det inte har gått speciellt bra för i Bonde söker fru genom åren, men det är ju ingen anledning till att vara med ÄNNU en gång? Antingen så funkar det eller så funkar det inte. Att vara med i samma dejtingprogram flera gånger känns inte speciellt fantasifullt.

Tycker för övrigt att det är rätt intressant att vilja vara med i ett dejtingprogram IGEN efter att ha blivit dumpad under dramatiska former med löpsedlar, press och diverse skriverier. Själv så hade jag nog blivit väldigt ärrad av att gå igenom en sån sak, men det verkar inte vara något problem här. Linda Lindorff fortsätter:

”-Men vi säger så här, OM jag fick bestämma så vore det ingen tvekan. Jag gillar Leonora mycket. Hon är passionerad till den gräns att hon ibland tappar kontrollen och inte följde hon mina önskemål direkt – hon fullkomligt struntade i det och körde sitt eget race men jag förstår henne – hon var ju kär. Och i kärlekens namn är jag beredd att tillåta det mesta”

Jag tycker verkligen det här är jättekonstigt. Hela grejen med att återanvända bönder som redan har varit med en gång tidigare? Tidigare trodde jag att landsbygdens största problem var sjunkande mjölkpriser och igenväxande åkrar, men nu är det uppenbart att problemen är större än så. Det finns knappt några bönder kvar som kan vara med i Bonde söker fru!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB