Startsida / Inlägg

Mer dans i Bonde söker fru!

av tramsfrans

Bonde söker fru har äntligen börjat spelas in! Linda Lindorff åker hela landet runt och fikar med bönder igen, och rörs till tårar över hur fint trädäck en av dem har byggt. Eller ja, det brukar vara så iallafall.

Ett nytt element för i år är att det ska bli mer DANS i Bonde söker fru! Ni kanske inte visste det själva, men det finns inget som bönder gillar mer än att dansa! De hinner knappt mjölka korna, och åkrarna växer igen för att de har fullt upp med att dansa foxtrot. Linda Lindorff har bloggat:

”Bonde söker fru förändras – med dans!

Jag kan så klart inte avslöja vad som bestämts idag men en sak kan jag säga… det kommer bli mer romantik än nånsin tack vare detta nya. Oroa er inte, det är inga galna förändringar. Bonde söker fru ska handla om riktiga bönder, livet på landet med hårt arbete och djur (mer sånt i år om jag får bestämma), och sedan så klart kärlek!”

Vet inte riktigt hur jag ska tolka det här, men det ska alltså bli mer hårt arbete och extra mycket djur och dessutom dans. Mer av ALLT!!! Tiden då dejterna i Bonde söker fru bestod av att sitta på en myggig äng och hålla handen under pinsam tystnad är helt klart över. Att ta det lugnt är något man får göra när man är död. Här ska det brännas kalorier!

”Jag tror också att det är stor chans att än fler bönder kommer att bli kär i år än tidigare tack vare nya tankar och idéer…  sist men inte minst kommer det att bli en del dans. Av årets bönder är det  5 av 8 som dansar – och en som går på buggkurs!”

Linda Lindorff skräder inte orden. Fem och en halv av åtta bönder dansar! Nu hoppas jag bara att de som skriver kärleksbreven till bönderna också förstår vad de ger sig in på. Det blir ingen lugn romantisk semester på landet i sommar. Det blir ett bootcamp med blod, svett och Linda Lindorff-tårar! Tony Irving kommer troligtvis ligga i ett dike och spionera för att hålla koll på fotarbetet. Jag längtar redan!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Patrik Jäverbo
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB