Startsida / Inlägg

Kikki Danielsson klar för Så Mycket Bättre

av tramsfrans

Foto: TV4

Stoppa pressarna, Kikki Danielsson ska vara med i Så Mycket Bättre! Jag är typ lika glad som Anna Book var efter att Arga Snickaren hade fixat hennes kök första gången. ÄNTLIGEN så blir Kikki insläppt i finrummet! Ribban var visserligen inte jättehög eftersom Tommy Nilsson värmde upp hennes stol förra året, men ändå.

Jag blev faktiskt överraskad av det här. Det känns som att Så Mycket Bättre har rynkat på näsan åt gamla schlagerhaggor så länge som de har kunnat, men nu verkar till och med TV4 ha fått krypa till korset och slänga sig på telefonen innan alla hinner bli uppbokade till Diggiloo-turnén.

Det tog bara sex, sju säsonger och en djupdykning med syrgastub längst ner i den allra mörkaste delen av telefonboken. Det är nu schlagerdivans revansch kommer! Jag visste det!

Det här stärker bara min tes att hela Sverige stannar utan schlagerdivor. Visst, man kan ha med Little Jinder som ett exotiskt inslag och hon kan vara hur cool och alternativ som helst, men när allt annat kommer omkring så är det ändå Kikki Danielsson som folk egentligen vill se. Kikki sviker aldrig Sverige.

Egentligen så förstår jag inte varför jag blev förvånad över att Kikki Danielsson ska vara med? Det är tyvärr lätt hänt att man placerar in Kikki Danielsson i samma fack som Anna Book bara för att de har en tendens att använda kvällstidningsjournalister som jourhavande psykologer, men det man glömmer bort då är att Kikki faktiskt har haft en riktig karriär.

Hon har fan varit med i Eurovision två gånger! Melodifestivalen NIO gånger! Det kanske inte var ett jättelyckat karriärdrag att vara med i filmen ”Sean Banan inuti Seanfrika”, men vi har ju alla tagit tveksamma karriärbeslut någon gång i livet.

Little Jinder kommer och går, men Kikki Danielsson består. Det är allt jag har att säga. Nu längtar jag redan till sommaren! Hoppas att inte Ryssland har hunnit invadera Gotland tills dess. Det värsta med en sån invasion skulle vara att vi blir snuvade på årets Så Mycket Bättre med Kikki.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB