Startsida / Inlägg

Bianca Ingrossos känga till Phillipe efter uppbrottet

av tramsfrans

Foto: Carolina Byrmo

Ingen kan väl ha missat att Bianca Ingrosso sedan en tid tillbaka är singel! Efter att ha brutit upp en åttonde gång (!) från Phillipe Cohen meddelade Bianca häromveckan att hon är lyckligare än någonsin, men att hon inte skulle gå in på några detaljer angående uppbrottet.

I en ny vlogg från i onsdags berättar Bianca mer om förändringen, och att hon känner sig piggare än någonsin efter att ha lämnat relationen.

”–  Det här har självklart mycket att göra med att jag har lämnat en relation som inte gav mig energi eller utmaningar eller positiva vibes, eller liksom att jag blev sedd och hörd och fick vara den Bianca jag faktiskt är.”

Det är lite oklart vad som menas med att relationen inte bjöd på tillräckligt mycket utmaningar, för om det är någonting som Bianca och Phillipe verkligen har gjort genom alla uppbrott och återföreningar så är det att kämpa!

Skämt åsido kan säkert många relatera till frihetskänslan efter att ha lämnat en relation, och att det kan vara spännande att återupptäcka sig själv och sidor man kanske glömt bort. Bianca fortsätter:

”–  Jag har tappat bort mig själv i så många relationer som jag varit i, och glömt av hur sprudlande och positiv och härlig jag faktiskt är. Jag är inte en soffpotatis, trött, lite halvt bitter ibland. Jag är inte den personen, och det är så viktigt med energier!”

Mycket talar för att Bianca syftar på Phillipe när hon nämner mindre attraktiva egenskaper som soffpotatis, trött och bitter. Det är iallafall inte några egenskaper som hon själv besitter!

En sak är iallafall säker, och det är att Bianca Ingrosso fortsätter må bättre än någonsin! Phillipe håller kanske inte med om att han skulle vara en bitter, trött soffpotatis, men det är en annan historia.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB