Startsida / Inlägg

Brita Zackari om bortklippta bråken i ”Hjälp, vi har köpt en bondgård”

av tramsfrans

Foto: Janne Andersson, SVT

Släpp allt du har! Det har framkommit att svenska kändispar som syns på tv inte alltid har perfekta relationer! I en intervju med Expressen berättar Brita Zackari att vissa saker klipps bort från hennes och Kalle Zackari Wahlströms program ”Hjälp, vi har köpt en bondgård” på SVT.

Enligt Brita så visar programmet inte upp en förskönad bild av livet på landet, men däremot så är alla deras bråk bortklippta!

– Det enda som är förhöjt är att det är bortklippt när vi bråkar. Det är också något jag har svårt att vänja mig vid. Jag har inga problem med att folk har uppfattningar om hur vi är. Det är en del av att man fläker ut sitt liv på tv. Men jag kan bli irriterad på att folk tycker att vi verkar ha en så ’underbar’ relation. Det är aldrig någon som har det så.

Den som vill ha reality där folk bråkar med varandra har ett stort utbud att välja på! Därför så är det kanske inte särskilt konstigt att bråken i ”Hjälp vi har köpt en bondgård” klipps bort. Syftet med programmet är trots allt att inspirera tittarna till ett alternativt sätt att leva, och inte att visa upp en exakt bild av verkligheten. Nackdelen blir att alla tittare tror att de har en ”underbar” relation, vilket troligtvis är något som andra mysiga svenska kändispar kan relatera till! Brita fortsätter:

”– Det finns absolut situationer där klipparna får ont i magen och måste ta bort hela händelser. Jag kan få dåligt samvete för det. Lite som att man visade upp allt genom ett förskönande Instagramfilter. Samtidigt tror jag inte att folk vill se bråken.”

Alla som trodde att Brita och Kalle har en ”underbar” relation kan alltså omvärdera sin uppfattning nu. Till och med Brita och Kalle bråkar, trots att de bor på landet! Allt annat som visas i programmet är däremot precis som i verkligheten!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB