Startsida / Inlägg

Årets Bachelors 2022

av tramsfrans

Idag är det alla hjärtans dag! Hittills så har dagen inte direkt gått i romantikens tecken, eftersom klockan inte ens är tolv och Casper Janebrink har redan berättat att han och hans fru går skilda vägar!

Något som däremot är en rolig nyhet är att TV4 har avslöjat vilka som är årets två Bachelors! I likhet med tidigare säsonger så är det två bachelors även i år, vilket innebär stor potential för både valfrihet och konflikt på inspelningen!

Årets Bachelors heter Sia och Christoffer och verkar ha en hel del gemensamt. De verkar iallafall gilla mörka byxor och beige överdel, vilket är en klassisk uniform för en Bachelor-kille. Jag ställer mig försiktigt frågande till Sias halsband med en röd tassel, men jag är ingen expert på herrmode.

Foto: TV4

Vissa likheter går också att finna med förra årets Bachelors Simon och Sebastian. Sebastian hade långt hår precis som Sia (även om Sias hår är uppsatt i tofs), och Simons frisyr är snudd på identisk med Christoffers.

Jag har tidigare skojat om att TV4 alltid väljer en kille med kort brunt hår som Bachelor, men efter det nya upplägget med två Bachelors så verkar det vara ett krav att en av dem måste vara långhårig? För två säsonger sedan var det Felix som var den långhårige, förra året kom Sebastian, och nu är det alltså Sia som tar över facklan som årets långhåriga Bachelor. Är det ett outtalat krav från TV4, eller vad är det som pågår?

Bachelorkillarnas presentationer brukar vara en klyschig historia och årets killar är inget undantag. Christoffer ”älskar det goda i livet, går gärna ut och käkar, älskar att resa”, medan Sia ”söker en tjej med driv, en passion, och någon som vill ha en lustfylld och fartfylld vardag”. Vem hade kunnat ana det!

Från och med nu så är det alltså fritt fram att söka till programmet, som spelas in senare i vår på en plats som än så länge är hemlig. I höst så får vi följa kärleksäventyret från början till slut, och det återstår att se om TV4 kommer kunna snygga till programmets kärleksstatistik!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB