Startsida / Inlägg

Alice Stenlöfs kryptiska kärleksbesked

av tramsfrans

Foto: Pontus Lundahl, TT

Släpp allt du har! En svensk kändis har kommit med ett kryptiskt besked om sitt eget kärleksliv! Expressen rapporterar om ett restaurangbesök som har fått Alice Stenlöfs instagramföljare att undra vad som pågår, eftersom hennes ex-pojkvän Jireel la upp en bild från samma restaurang exakt samtidigt.

När Expressen frågar Alice om hon är kär så svarar hon följande.

”– Jag är kär, säger Alice Stenlöf på måndagens premiär av nya James Bond-filmen ”No time to die”. 

Här är det viktigt att komma ihåg att det inte behöver vara Jireel som hon är kär i. De kan ha besökt samma restaurang exakt samtidigt med separata sällskap och fått feeling för att lägga upp en bild! Kändisar gillar att gå till samma restauranger som andra kändisar, så det är inte omöjligt att de sprungit in i varandra.

Tricket att lägga ut bilder från samma ställe som sin ex-pojkvän är dock knappast nytt. Till exempel så gjorde Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen samma sak när de började umgås igen efter ett av deras 6-7 uppbrott! Genom att göra det kan man hinta till följarna att något är på gång, utan att faktiskt bekräfta något. Ett klassiskt influencertrick som alltid resulterar i spekulationer och uppmärksamhet!

Huruvida Alice är singel eller inte är dock fortfarande höljt i dunkel.

”Men på frågan om hon är singel svarar hon mer kryptiskt.

– Det är hemligt. ”

Det verkar inte bättre än att vi kommer få sväva i ovisshet ett tag till.En positiv nyhet är iallafall att premiärmingel och röda mattan-fotograferingar är tillbaka med full kraft, vilket innebär att det finns många potentiella chanser för kändisar att visa upp sin kärlekslycka för fotografer och samlade pressuppbåd. Äntligen!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB