Startsida / Inlägg

Janne Josefsson om beundrarbreven

av tramsfrans

Foto: Anders Deros

En sak som hör till kändislivet är att man får högar med beundrarbrev! Janne Josefsson var en av årets deltagare i Let’s Dance, och under den korta tiden som han dansade hann han få en hel del beundrarbrev från potentiella kärlekar som han nu inte vet vad han ska göra av. Expressen rapporterar.

”– Det är naturligtvis jävligt kul. Men samtidigt har jag inte velat svara på alla, för det blir så konstigt. De kanske tycker jag är fisförnäm eller att jag inte vill. Men de ska veta att jag tycker det är roligt och gott. Men jag har ingen lust att träffa någon på det sättet kanske.”

Det finns många sätt att hitta kärleken på, där vissa kanske är mer konventionella än andra. Ett exempel på ett okonventionellt sätt var när Lotta Engberg uttryckte sitt kärleksintresse för Mikael ”Soldoktorn” Sandström i en intervju här på Aftonbladet, och alla vet vilken lysande kärlekssaga det blev i slutändan! Ytterligare ett exempel är Charlotte Perrelli och Anders Jensen, som träffades efter att Anders skrivit till henne på Facebook.

Beundrarbrev är också ett annorlunda sätt att hitta kärleken på, men det räcker med att se en säsong av Bonde söker fru för att inse att ett brev faktiskt kan förändra livet! Senare i intervjun gör dock Janne en liten öppning för att träffa någon brevskrivare iallafall.

”– Eller jag vet inte, det kan väl hända någon gång”

Jannes kärleksjakt fortsätter, och jag hoppas att han vågar ta steget om det känns rätt! Att träffa någon ny kan vara läskigt, men det är troligtvis inte lika läskigt som att vara med i Let’s Dance, som han ju redan har provat.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB