Startsida / Inlägg

Pernilla Wahlgrens dejtbesked

av tramsfrans

Foto: Lotte Fernvall

Förra veckan gästade Bianca Ingrosso podden ”Ursäkta och avslöjade att hon och Phillipe Cohen återförenats. Återföreningen med Phillipe var dock inte det enda kärleksavslöjandet i avsnittet! I ett annat segment av podden går Bianca in på sin mamma Pernilla Wahlgrens kärleksliv, och kommer med ett överraskande besked.

”– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer.” 

Efter att Bianca sagt att hon inte ska säga något mer så berättar hon att de inte är ihop, utan bara dejtar. Enligt Bianca har de bland annat varit på en dejt som Pernilla tyvärr inte kommer ihåg, eftersom hon kom direkt från en AW och redan var full.

I det senaste avsnittet av ”Wahlgren & Wistam”  så bemöter Pernilla Biancas uttalande från förra veckan, och säger följande.

”Min dotter är väldigt frispråkig och älskar att krydda. Jag säger såhär, jag säger ingenting. Jag ligger lågt, med betoning på ligger.”

Jag har läst en hel del kryptiska kärleksuttalanden från kändisar genom åren, och generellt kan man säga att så länge en kändis inte direkt dementerar något så kan man utgå från att det kan finnas några korn av sanning. Om det varit så att Pernilla inte hade dejtat så hade hon troligtvis sagt det.

Ordvitsen om att hon betonar liggandet i att ligga lågt ska nog tas med en nypa salt, men det känns ändå spännande att Pernilla iallafall inte aktivt förnekar att hon dejtar någon! Det är oklart vem det är som hon faktiskt dejtar, men det kommer förhoppningsvis mer information senare.

Snart är det dags för årets inspelning av Tillsammans med Strömstedts på TV4, och om Pernilla ska hinna vara med i det programmet med den nya kärleken i sommar så får hon lägga i en högre växel i dejtandet. Annars tycker jag bara att hon ska njuta och hålla på detaljerna så länge som möjligt. Om man blir ihop med Pernilla Wahlgren så kommer man förr eller senare att bli offentlig, oavsett om man vill eller inte!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB