Startsida / Inlägg

Henrik Schyfferts kristips

av tramsfrans

Foto: TV4

Det är vanligt att svenska kändisar drabbas av någon sorts 50-årskris. Sätten som den hanteras på kan dock variera! Henrik Schyffert fyllde 50 för några år sedan, och i det senaste avsnittet av Renées brygga diskuterar han och Renée vad man gör när man kommer till punkten då man inte vet vad man ska göra i resten av sitt liv. För Renée berättar Henrik att lösningen var att skaffa en bebis med Nour El Refai. Aftonbladet Nöje rapporterar.

”–Det blev en bebis. Det var också väldigt tillnyktrande. Man håller på och tycker att man är spännande och det är så synd om mig, och så kommer någon sådan ’gagagoga’ krypande med liksom med en bomb med bajs i blöjan, säger han.”

Att behöva ta hand om en bebis är onekligen ett konkret uppdrag som tar väldigt mycket tid i anspråk och förhindrar eventuella tankar om annat. Vill man ordna så att man får minimalt med tid över till sig själv så är bebis sent i livet ett framgångsrecept eftersom man återigen får uppleva småbarnsåren med allt vad det innebär. Jättesmidigt!

”– Vad är den största skillnaden på att vara pappa vid 50 och pappa vid 30? undrar Renée Nyberg.

– Det är lite lugnare. Sen också det här att plastat frotté finns tydligen inte längre. Det var en nyhet för mig, det går undan där ute.”

Att det är lite lugnare att bli pappa när man är 50 är tur. Man har hunnit med att göra alla nybörjarmisstag med de första barnen, och blir kanske inte lika uppjagad som yngre föräldrar hade blivit.

Det finns dock ett problem som kvarstår även när man blir pappa sent, och det är att barnen fortfarande kommer att växa upp och inte längre behöva konstant omvårdnad. Då är det bara att börja om på nytt med livskrisen och hitta något annat!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB