Startsida / Inlägg

Bildts till Strömstedts

av tramsfrans

Foto: Patrik Österberg, IBL Bildbyrå

Ett av de finaste programmen man kan vara med i som svensk kändis är ”Tillsammans med Strömstedts” på TV4. I programmet berättar kända par om varför just deras relation är så unik och fantastisk, men också att de genomgått prövningar i det förflutna som varit lagom svåra!

Den nya säsongen håller på att spelas in just nu, och enligt uppgifter ska ett av de medverkande paren vara Carl Bildt och Anna Maria Corazza Bildt! Aftonbladet Nöje rapporterar.

”En ny säsong spelas just nu in och enligt uppgifter till Aftonbladet är ett av paren före detta statsministern Carl Bildt och hustrun Anna Maria Corazza Bildt, några som är kända för att inte vilja yppa mycket om sitt privatliv. Programmets upplägg vädjar dock till att privatlivet vädras så vi kan troligtvis förvänta oss en unik inblick i parets privata sfär.”

Om det är någonting som är positivt med 2020 så är det att kändisar som tidigare spelat svåra äntligen har börjat släppa till när TV4 hör av sig! Årets säsong av ”Så mycket bättre” har en starkare uppställning än någonsin, och nu verkar det alltså som att man till och med lyckats övertala Carl Bildt att prata om sin relation och kärleksliv på bästa sändningstid. Mycket ska man höra innan öronen trillar av!

”Enligt uppgifter var de på besök på Anna Maria Corazza Bildts familjeslott Tabiano Castello som också är ett hotell med spaanläggning, pool och festvåning. Båda har publicerat bilder från resan på sina Instagramkonton.”

Det här med att åka utomlands i hemlighet har aldrig varit en paradgren för svenska kändisar, och en resa till ett italienskt slott med tillhörande spa är helt klart något som behöver läggas ut på sociala medier oavsett. Där förstår jag Jenny och Niklas till hundra procent!

En fördel med att spela in ”Tillsammans med Strömstedts mitt under brinnande pandemi är iallafall att programmet troligtvis inte kommer vara lika kramigt och fysiskt som tidigare. Det blir troligtvis inga kindpussar mellan paren, och man kan istället fokusera på programmets kärna, som ju är att diskutera relationer.

En sak är iallafall säker, och det är att en medverkan i ”Tillsammans med Strömstedts” troligtvis blir mer trivsam än en politisk utfrågning. Det återstår att se hur privat det blir i slutändan, men det är tur att politiker är bra på att prata!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB