Startsida / Inlägg

Kikki Danielsson på hälsoläger

av tramsfrans

Foto: Carolina Byrmo

Om det är någonting jag alltid stöttar så är det positiva livsförändringar! En kändis som meddelar att hon börjat ta steg i rätt riktning är Kikki Danielsson, som meddelar att hon tröttnat på att ”ligga hemma i soffan och deppa” och därför rest iväg på ett vikt- och träningsläger. Aftonbladet Nöje rapporterar.

”Artisten och Mellostjärnan skriver att hon nu är hemkommen från lägret, som ligger i Jämtland, och att hon var där i tre veckor.

Dieten innebar 300 kalorier per måltid, totalt 900 per dag, och dagliga promenader utöver 1–2 timmars träning varje dag.”

Till skillnad från kändisarna som gladeligen ställde upp i Biggest Loser VIP för att bli filmade under hela processen så valde Kikki alltså ett lite mer diskret upplägg. Kikki har tidigare berättat att hon blivit tillfrågad att ställa upp i Biggest Loser VIP flera gånger men tackat nej eftersom hon inte vill ”dö i tv”, och nu har hon istället tillbringat tre veckor på ett lite mer humant läger utan inslagsproducenter som vill ha content. Tråkigt för oss tv-tittare, men desto bättre för Kikki.

”Kikki Danielsson skriver att hon nu har fått en kickstart och har fått lära sig hur hon ska göra för att förändra sitt liv. Hon har rensat sin kyl, frys och skafferi och ersatt innehållet med nyttiga varor.

”Tänk OM det kunde gå vägen, och jag är fast besluten att jag SKA klara det”.

Om till och med Kikki Danielsson kan ta tag i sitt liv 2020 så finns det verkligen inga ursäkter för oss andra som går i liknande tankar. Jag är hur som helst väldigt glad för Kikkis skull, och hoppas att detta bara är början på hennes hälsoresa. Man behöver trots allt inte genomgå ”16 weeks of hell” för att åstadkomma positiva livsförändringar, till skillnad mot vad många andra svenska kändisar verkar tro.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB