Startsida / Inlägg

Mikael ”Soldoktorn” Sandströms nya kärleksbesked

av tramsfrans

Foto: Stefan Mattsson

Den senaste tiden har jag rapporterat mer än vanligt om svenska kändisars kärleksliv. I en tid då mycket annat står stilla så kan man iallafall lita på att svenska kändisar fortsätter ha ett oerhört turbulent privatliv! Till dem ska vi därför rikta ett stort tack!

Veckans första kärleksbesked kommer från Mikael ”Soldoktorn” Sandström, som meddelar att han inte träffar någon annan än Lotta Engberg. Paret träffades för första gången på en middagsdejt för några veckor sen, och nu kommer alltså Mikael med ett lovande besked. Hänt rapporterar.

”Mikael anser sig fortsatt som singel men han har tagit ett nytt beslut gällande kärlekslivet framöver. Just nu ligger nämligen det fulla fokuset på Lotta.

– Ja jag dejtar ju ingen annan, om jag uttrycker mig så. Det tänker jag nog inte heller börja med de närmsta veckorna. Vi får se, säger han.”

Att säga att man inte träffar någon annan innebär ju oftast att man är exklusiv, men å andra sidan så har Mikael och Lotta bara träffats en gång. Kanske är det lite tidigt för att bli exklusiva med varandra efter så kort tid!

”Mikael och Lotta har sedan dejten fortsatt att hålla kontakten men det finns några svårigheter kring att finna tiden till att ses just nu.

– Hon har rätt mycket med sitt Lotta på Liseberg och det är ju svårt för dem med det här utan publik, det är väldigt mycket trix. Jag tror att produktionen är omständigare så det tar mer tid av vad jag förstår”

Pandemin fortsätter att ställa till det för Mikael och Lotta. Först var Mikael så upptagen på jobbet att han var tvungen att hoppa av Let’s Dance, och nu när Mikael har välförtjänt semester så är istället Lotta på jobbet och har mer att göra än någonsin. Hur svårt ska det vara! Mikael håller dock modet uppe, och hoppas på en ny träff inom kort.

”– Det hoppas jag, vi har inget bestämt men det får visa sig. Men som sagt så är det mycket på gång för henne. Det är ingen panik så som jag ser det”

Det är inte ofta som hela svenska folket blir involverat i planeringen kring en andra dejt. Kändisar vill ju oftast hålla saker diskret inledningsvis, men med Mikael och Lotta har vi fått vara med redan från början eftersom allt började med att Lotta bjöd ut Mikael under en intervju med Aftonbladet. Om de ses flera gånger i framtiden så får de kanske sköta kommunikationen själva så småningom.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Fred Balke
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB