Startsida / Inlägg

Camilla Läckbergs nya hälsoplan

av tramsfrans

Släpp allt ni har, en svensk kändis ska lägga om sin livsstil! På Instagram berättar Camilla Läckberg mer om sina långt gångna planer på ett mer hälsosamt liv med start igår!

View this post on Instagram

Tack för alla fina meddelanden. Och glad om lite igenkänningsfaktor kan bidra på något sätt. Dock. Jag måste ju ta tag i detta. Och fick en aha-upplevelse igår. Jag HADE ju en kost i många år som funkade. Och som handlade mer om mående än om vikt. LCHF funkade ju för mig i så många år. Jag var piggare, gladare, mer energisk. Jag MÅSTE bort från det idiotiska kilotänket och leta quick fixes – och återgå till att leva som jag vet jag mår bra av. Så enkelt. Men så svårt. Så nu blir det bort med sockret. Men ändå njuta av god mat. Och försiktigt börja med promenader. Med fokus på ork. Inte vikt. Ska testa padel på torsdag ockdå. Plus ska stressa ner. Läsa massa böcker. Binga Netflix. Pilla navelludd. Hänga med familjen. Rensa hemma. Men första steget blir kosten. Idag till lunch blev det ceasarsallad (utan krutonger) med avocado, med frikostigt med dressing och parmesanost. Vansinnigt gott. ?

A post shared by Camilla Läckberg (@lackberg) on

Läckbergs nya hälsoplan är inte direkt ”16 weeks of hell”, och det är nog tur. Tidigare i våras fick Martina Haag hoppa av programmet ”Den stora hälsoresan” på Kanal 5 eftersom hon vägrade rapportera sin vikt till tränaren, så det hade nog inte passat Läckberg särskilt bra heller.

Netflix och pilla naveludd brukar inte vara en del av träningsprogram, men det här är alltså en omorganisering av hela livet! Tidigare i somras sålde Läckberg dessutom sitt sommarhus och köpte ett nytt, så det är uppenbart att förändringens vindar blåser!

Padel har för övrigt seglat upp som svenska kändisars nya favoritsport 2020. Pernilla Wahlgren och Charlotte Perrelli lägger upp många bilder från deras ”padelgäng” på Instagram, och nu ska alltså även Läckberg börja. Vill man få syn på en svensk kändis sommaren 2020 så är nog sannolikheten störst om man väntar utanför valfri padelbana i Storstockholm.

Skämt åsido så spelar det ingen roll vad jag eller någon annan tycker om Läckbergs nya kostschema, men nu vet vi iallafall hur hon gillar sin caesarsallad. Fortsättning följer på vad som hamnar i hennes sallader framöver! Häng med! Det enda man kan vara säker på när en svensk kändis berättar om sin vikt är att folk kommer ha synpunkter och att kändisen kommer bli arg, så det här blir spännande att följa.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB