Startsida / Inlägg

Bianca Ingrossos svar efter tantkritiken

av tramsfrans

Förra veckan rapporterade jag om regeringens kritik mot influencerfesten i Båstad, där bland annat Bianca Ingrosso var en av gästerna. Regeringen tyckte att festen var ”djupt olämplig”, och många andra var också rasande över hur man kan arrangera en fest och ha trevligt mitt i en pandemi.

Nu har Bianca lagt ut en bild på Instagram där hon uppmanar alla äldre kvinnor i hela Sverige att lugna ner sig.

För de allra flesta unga människor så kommer det inte som en överraskning att andra personer kan se det man skriver i kommentarsfält, men gamla människor kan nog behöva en påminnelse om att det man skriver också kan läsas av andra. Om man håller en monolog i Bianca Ingrossos kommentarsfält så är det inte en privat chatt som på t.ex.  Wordfeud.

Man kan säga mycket om äldre näthatare, men deras begränsade teknikkunskaper gör absolut att de jobbar i motvind. Många har varken koll på hur man raderar kommentarer eller svarar på andras, vilket gör att det blir väldigt svårt att hänga med i resonemanget.

Ett annat vanligt misstag som äldre näthatare gör är att de är överdrivet självsäkra på att personen de näthatar ska läsa det de skriver. Många är till exempel aktiva på nyhetssidors kommentarsfält och skriver kommentarer som riktar sig direkt till kändisen, och verkar alltså tro att kändisen ska finkamma inte bara sitt eget kommentarsfält utan även alla tidningars facebooksidor i hela Sverige. Jag skickar en styrkekram!

För övrigt verkar inte tanter hantera trängsel under pandemin jättebra heller. Under hela sommaren har olika tidningar rapporterat om trängsel i gångarna på Gekås i Ullared och att folk inte håller avstånd. Jag har ingen aning om Biancas äldre hatare brukar besöka varuhuset, men innan man kastar första stenen mot Bianca är det kanske dags att rannsaka sig själv och sina sommarplaner.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB