Startsida / Inlägg

Ernst Kirchsteigers lugnande besked

av tramsfrans

Många tv-program har blivit uppskjutna eller helt inställda på sistone, men nu väljer jag att fokusera på det som fortfarande ska bli av! Förra veckan meddelade Linda Lindorff att ambitionen är att spela in Bonde söker fru trots pågående pandemi, och nu har även Ernst Kirchsteiger kommit med lugnande besked. Det blir ”Sommar med Ernst” trots allt!

I klippet säger Ernst att Sommar med Ernst kommer sändas som vanligt, men att programmet kommer se lite annorlunda ut. Exakt vad det handlar om för förändringar är fortfarande oklart, men vetskapen att programmet fortfarande kommer bli av gör att vi alla kan dra en suck av lättnad.

Allt i det här landet står inte stilla, och ingenting kan få Ernst Kirchsteiger att sluta pyssla! Det är ännu ett tag kvar till sommaren, men nu håller vi fast i det som vi fortfarande har kvar. Sommar med Ernst ska bli av, till varje pris!

Mycket pekar mot att 2020 kommer bli det stora Sverige-året på tv. En pågående pandemi gör det svårt att planera för inspelningar utomlands, och eftersom många program brukar spelas in utanför Sverige kommer många behöva tänka om. Man vet såklart inte vad som händer i Sverige heller, men det är iallafall lite lättare att vara på hemmaplan. Sommar med Ernst spelas visserligen alltid in i Sverige, men många andra program får nog tänka om.

Det känns iallafall tryggt att veta att planeringen inför tv-sommaren är i full gång, och att många institutioner till tv-program fortfarande kommer bli av. Oavsett vad som händer i världen så kan man lita på att Ernst Kirchsteiger kommer sitta med några kvistar och pyssla på TV4.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB