Startsida / Inlägg

Tipsa Tramsfrans!

av tramsfrans

Ingen är mer trött på corona än jag, och därför behöver jag er hjälp! Mycket i kändis-Sverige går på tomgång just nu, och det börjar bli uttjatat att läsa influencers instagram-avhandlingar där de leker smittskyddsexperter. Det var roligt i några dagar, men nu känns det faktiskt lite väl ”förra veckan” om ni frågar mig!

Därför så behöver jag er hjälp med att hitta roliga kändisgrejer att skriva om, men som inte handlar om corona! Jag har koll på allt som skrivs på Aftonbladet, Expressen och Hänt, men om ni hittar något kul på instagram eller någon annanstans så får ni gärna tipsa mig. Man får såklart alltid höra av sig med tips, men nu är det extra välkommet! Corona-relaterade tips går såklart också bra, men inget som redan står i tidningarna eftersom jag troligtvis redan har läst det.

Jag kommer fortsätta skriva om kändisar och corona eftersom det inte finns så mycket annat att rapportera om, men är tacksam för avbrott och distraktioner från ämnet. Eventuellt kommer jag fokusera ännu mer på recaps av Gift vid första ögonkastet och Bonde söker fru eftersom det är garanterat coronafritt, men vi får se. I och med att jag bloggar varje dag så finns det rätt mycket utrymme för annat!

Tips lämnas med fördel hos @tramsfrans på instagram. Mejl till hejfrans at gmail.com går också bra. Man kan stoppa Siw Malmkvist från Let’s Dance, men man kan inte stoppa mig från att bevaka kändis-Sverige!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB