Startsida / Inlägg

Linda Lindorffs uppmaning till botarna

av tramsfrans

Foto: Carolina Byrmo

Släpp allt du har, en svensk kändis är förföljd av ”porrbrudar”! På instagram berättar Linda Lindorff mer om ett problem som uppstått på hennes sociala medier den senaste tiden.

”Varför är jag förföljd av porrbrudar? Fattar att de ju skriver för att marknadsföra sina egna porrkonton men varför gör dom det på min insta? Nog för att jag har många följare men jag har svårt att tro att ni faller för lockande meddelanden om stora bröst, onani och våta duschbilder. Så hur hamnar dom hos mig och varför?”

För mig kom det som en överraskning att olika botar med sexuella motiv håller hov på Linda Lindorffs instagram, men jag håller med om att det troligtvis är fel plats att ragga nya kunder på.

”Dels beror det säkerligen på att jag jobbar med Sveriges största dejtingprogram där jag ibland använt taggar som #hetasinglar, #kärlek, #bondehunk etc och det är då kanske hashtags som de här porrkontona följer. Förvisso skriver vissa av dom och erbjuder sig att dejta, med eller utan sex, så kanske är det så att de försöker fånga in mina singelbönder.”

Det här är inte första gången som Linda observerar att andra försöker sno hennes bönder. Tidigare säsonger har Linda vädjat om att man inte ska kontakta bönderna på sociala medier istället för att söka in till programmet, och under själva inspelningarna finns det sedan en tid ”kärleksväktare” som ser till att inget opassande händer. Nu utmålas alltså även porrbotar som ett hot mot programmet.

”Sedan misstänker jag att varje gång jag får en sån här snuskkommentar och går in och blockerar dom, så kanske det blir som att jag går in och spanar på porrkonton och då blir jag typ en ’porrsurfare’ och då riktas än fler av dessa brudarnas intresse mot mig. Hur som helst så skulle jag uppskatta om jag slapp det, så snälla ni som håller på med den här typen av tjänster, slutar marknadsföra dom på min insta.”

Ni som sysslar med den här typen av verksamhet på Lindas instagram kan alltså sluta med det nu. Händer det inte på en bondgård så är Linda inte intresserad över huvud taget!

Vill ni syssla med snusk och osedliga aktiviteter så är ni välkomna att söka till Bonde söker fru och leva ut era fantasier där, men på Lindas instagram håller vi det rent och städat. Min personliga teori är att botarna inte är ute efter Linda personligen, utan att de snarare dras till stora konton rent generellt och att motivet är att lura folk på pengar. Tyvärr kommer det nog inte hjälpa att säga åt dem på skarpen och be dem sluta.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB