Startsida / Inlägg

Lance Hedman har förlovat sig

av tramsfrans

View this post on Instagram

She said YES 💍

A post shared by @ lancelothedmangraaf on

Amors pilar har återigen träffat mitt i prick i kändis-Sverige! Lance Hedman Graaf meddelar att han och nya kärleken Emilia Lantz har förlovat sig. Aftonbladet Nöje rapporterar om den stora kärlekslyckan.

”Nu har paret tagit relationen till en helt ny nivå. På Instagram bekräftar nu paret att de är förlovade. På bilden visar de upp ringarna.

”Hon sa ja!”, skriver Lance.”

I början av februari bekräftade paret att de var tillsammans, och nu kanske många av er tänker att det har gått väldigt fort eftersom knappt två månader har passerat. Jag vill dock poängtera att Lance la ut en pussbild redan under julhelgen, vilket innebär att de trots allt har känt varandra i snart fyra månader. Det är faktiskt jättelång tid om man är ung!

Lance är som sagt fortfarande väldigt ung, och hans tidigare relation med Paow var minst sagt intensiv och passionerad. Den relationen tog slut under dramatiska former kort efter att Paow tatuerat in Lance namn under bröstet, men nu ska vi inte gräva ner oss i det förflutna!

Att förlova sig är ett fint kärleksbevis, men för att det ska kännas på riktigt måste det alltid efterföljas av att båda gör en kärlekstatuering. Det är först då man vet att man hör ihop på allvar. Iallafall för svenska kändisar.

Nu återstår det att se vad nästa steg i relationen blir. Rent traditionellt brukar ju förlovning följas av ett bröllop, men när det kan tänkas bli av är mer oklart än en Paradise Hotel-deltagares framtidsutsikter. En rolig sak är iallafall att om Lance väljer att så småningom ta sin flickväns efternamn så kommer han att kallas för Lance Lantz, och det är ett otroligt bra namn som dessutom är lätt att komma ihåg.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB