Startsida / Inlägg

Bachelor 2020 – en brunhårig kille

av tramsfrans

Foto: TV4

För några veckor sedan fick vi veta att årets första bachelor heter Simon Glimhed och att kärleken saknas i hans liv! Precis som förra året har TV4 valt att ta in två bachelors istället för en, och det är med stor glädje som jag idag kan presentera den andra. 25-åriga William Karlsson från Göteborg! I ett pressmeddelande kan vi läsa följande.

”William Karlsson jobbar som hamnarbetare i Göteborg och trots att han är den yngsta ungkarlen i programmets historia känner han sig mer än redo för att hitta den stora kärleken och slå sig till ro. 

– Delad glädje är dubbel glädje och det är det som saknas i mitt liv just nu, säger han.”

En brunhårig man från Göteborg som pratar i klyschor! Äntligen! När TV4 presenterade den första bachelorkillen för några veckor sedan så reagerade jag på att han var blond eftersom alla svenska bachelors har varit brunhåriga, men nu är alltså ordningen återställd med brun kalufs även i årets säsong. Jag kan andas ut!

”Drömmen för William är att hitta någon att dela livet med och han letar efter en tjej som tar för sig och har mycket humor.

– I min familj umgås vi mycket så jag letar efter någon som älskar att umgås, någon som kan ”tjöta” och som känner sig bekväm, säger han.”

Ett viktigt krav på tjejerna som söker in är att de ska kunna föra ett samtal, och som vanligt i sann bachelor-anda så ska det vara en tjej som ”tar för sig”. I takt med att inspelningarna fortlöper så har det här ibland visat sig vara problematiskt, eftersom det kan bli jobbigt när man dejtar flera tjejer samtidigt.

Utöver pressmeddelandet så finns även en presentationsvideo på William som börjar med att han spelar gitarr och tar emot nycklarna till sin nya lägenhet av en mäklare på ett oerhört naturligt sätt. I slutet av videon provar han kostymer i en affär och får frågan vem han gör sig fin för och svarar ”min framtida fru”. Allt för att undanröja eventuella tvivel kring att han skulle vara med i programmet för skojs skull.

Jag ser fram emot att följa Williams och Simons kärleksresa och hoppas att  båda kommer hitta kärleken. Dels för deras egen skull, men främst för TV4 eftersom de senaste säsongerna inte har resulterat i någon varaktig kärleksfest.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Fred Balke
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB