Startsida / Inlägg

Annica Englunds kryptiska killbesked

av tramsfrans

Foto: Shimoda Media

När en svensk kändis träffar en ny partner så finns det två olika vägar att vandra. Antingen så blir partnern överdrivet exponerad redan från början på Instagram och intervjuer, eller så hemlighålls partnern i största möjliga mån så länge som det är möjligt. Det senare alternativet brukar till sist resultera i ännu mer uppmärksamhet.

Influencern Annica Englund har valt det senare alternativet. I sensomras flyttade hon till Kanada under mystiska omständigheter, och följarna fick inte veta mer än att hon flyttade dit med en kille. Efter tre månader avslöjade hon att killen spelade hockey i NHL, och det behövde man kanske inte vara atomforskare för att räkna ut.

I nuläget vill Annica varken bekräfta eller dementera att hockeyspelaren det handlar om är Elias Lindholm. Nöjesbladet rapporterar:

”– Det kan vara det, det kan inte vara det… Men det känns inte som att jag pallar att vår relation ska bli andras business. Det är mellan honom och mig och det är skönt att kunna dra en gräns. Han är inte heller någon sociala medier-kille.”

Jag tycker alltid det är roligt när svenska kändisar blir filosofiska i intervjuer. Det kan mycket väl vara Elias Lindholm, men det kan också inte vara Elias Lindholm! Kan vi verkligen vara säker på att en person finns på riktigt, eller är allt en illusion? Livets stora frågor, och absolut inte något som går att besvara i en simpel intervju!

Vill man ta död på spekulationer så brukar det mest effektiva sättet vara att faktiskt svara på frågan som folk undrar över, men man är såklart inte tvingad att dela med sig av privat information om man inte vill. Att influencers har personlig integritet hör dock inte till vanligheterna, så jag tycker ändå att det känns uppfriskande att Annica håller oss på halster.

Alla vet dock vad det betyder när en svensk kändis varken kan bekräfta eller dementera ett påstående. I 9 fall av 10 så betyder det att det stämmer. Enda undantaget jag kan komma på just nu var när Gunilla Persson varken kunde bekräfta eller dementera att hon skulle vara med i Let’s Dance. I slutändan visade det sig att det bara var rykten och att Gunilla hade lurat oss alla.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB