Startsida / Inlägg

Tess och Kennys stora kärlekslycka

av tramsfrans

Foto: Jessica Gow, TT Nyhetsbyrån

Förra veckan rapporterade jag att det känns som att kändisar och influencers lever livet lite snabbare än alla oss andra. Den här veckan har jag fått ytterligare vatten på min kvarn sedan Tess Merkel och Kenny Solomons meddelar att deras kärlekskris från december nu har blivit löst på rekordtid!

I december meddelade Tess och Kenny att de separerat under hösten och kämpade för att rädda förhållandet. Nu i början av februari så är dock problemen lösta och allt är bättre än någonsin! Nöjesbladet har pratat med Tess och Kenny, och Kenny börjar:

”– Vi bor ihop igen sedan tre veckor tillbaka. Då hade vi inte bott ihop på sex månader. Det känns väldigt bra mellan oss just nu. Vi har verkligen tagit ett kliv framåt i vår relation och kommer ihåg hur vi kände och tänkte när vi blev tillsammans. Vi är kärare än någonsin och jag älskar henne så mycket, säger Kenny Solomons”

Från ett förhållande i sönderfall till kärare än någonsin på lite drygt en månad! Man kan iallafall inte anklaga Tess och Kenny för att vara långsinta mot varandra. Nu har de iallafall bott tillsammans i över 20 dagar, och allt är bättre än vad det någonsin har varit tidigare. Tess fortsätter:

”– Jag älskar dig också. Vi är väldigt kära och är absolut ihop igen till hundra procent.”

De är inte bara ihop litegrann, de är ihop till hundra procent! Det blir allt svårare att hitta kändisar som är ofiltrerat frispråkiga angående sina relationer, men Tess och Kenny är absolut ett undantag. Ingenting är för intimt att prata om i offentligheten! Vissa hade kanske tagit det lite lugnt med offentliga kärleksförklaringar när man precis hittat tillbaka till varandra efter ett längre uppehåll, men inte Tess och Kenny!

Att Tess och Kenny är öppna med sina känslor är dock ingenting nytt. Förra året hade de parterapi i Tess och Malin Berghagens podcast och döpte avsnittet till ”Personligt krissamtal”.

Nu önskar jag Tess och Kenny ett stort lycka till med framtiden!  Oavsett hur det går så kan vi vara säkra på att de meddelar det på ett oerhört offentligt sätt.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB