Startsida / Inlägg

Filip och Fredriks nya gåshudsprogram

av tramsfrans

Foto: Claudio Bresciani, TT

Om det är någonting som inte har ett slut så är det olika tv-format med Filip och Fredrik. Duons senaste projekt är ett program om gåshud som ska visas på Dplay en gång i veckan under hela 2020, och i pressmeddelandet står följande:

I Gåshud med Filip och Fredrik kommer duon en gång i veckan gå igenom några av vår tids starkaste klipp, försöka hitta vad som faktiskt är kärnan i ett gåshudsögonblick – men framför allt: dela dessa fantastiska känslobomber med alla på Dplay.” 

För att beskriva det nya programmet med andra ord så kan man alltså säga att det kommer gå ut på att visa gamla klipp som man redan har sett ännu en gång och prata varför de är så bra. Det är genialiskt!

Folk kommer aldrig att tröttna på starka klipp, och nu kan man alltså även att få extramaterial i form av Filip och Fredrik som berättar varför det är starkt och hur det känns att ha gåshud.

Reaction videos” där youtubers filmar sig själva samtidigt som de kollar på klipp har länge varit inne, och man kan väl säga att det här blir något liknande. Rent produktionsmässigt så är det skönt att klippen redan finns och att man inte behöver göra något mer förutom att bli oerhört berörd.

Foto: TV4

Om Filip och Fredrik behöver inspiration på hur man kan reagera på starka händelser så kan de börja kolla på juryn i Talang på TV4. Det finns nog inga personer i hela Sverige med bredare känsloregister än juryn på bilden. Troligtvis går de runt med konstant gåshud från morgon till kväll. Iallafall så länge någon filmar dem!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB