Startsida / Inlägg

Bingolotto-kändisarna snuvade på privatjet

av tramsfrans

Foto: TV4

Igår var det dags för Bingolottos uppesittarkväll! Kanske en av de kvällar som orsakar mest ilska i kommentarsfält under hela året?

Raseriet som framkallas i svenska kommentarsfält under uppesittarkvällen skulle troligtvis kunna värma upp halva Göteborg resten av året, och en ständig skandal i programmet är att det är för lite bingo. Vem hade kunnat ana att det är så lite bingo när det är fyra bingospel utspridda över fyra och en halv timmes sändningstid!

Som alla redan vet spelas Bingolotto in i Göteborg, och under gårdagen florerade rykten att en privatjet stod parkerad på Landvetter redo att flyga hem de medverkande kändisarna för att de inte ska behöva spendera en minut i onödan i väst-Sverige. Det här dementerar dock Rickard Olsson. Expressen rapporterar:

”Hur tar sig alla gäster hem i natt, det har snackats om ett privatjet som står och väntar på Landvetter?

– Tyvärr gör det inte det i år, men det brukar göra det. Men i år är det bil som går genom natten till Stockholm och alla åker till skilda ställen.”

Privatjet-branschen går verkligen genom tuffa tider nu. Tidigare i år så lanserade Isabella Löwengrip ett projekt för att få unga människor att flyga mer privat men floppade innan hon ens hann börja, och nu står det klart att Bingolotto-kändisarna blev snuvade på jeten. Iallafall om man ska tro Rickard Olsson.

Tidigare år har det alltså funnits privatplan som flugit hem de medverkande gästerna som tack för deras ovärderliga hjälp i rimstugan, men i år var det alltså bil som gällde. Jag hoppas att Lena PH slapp sitta i mittensätet iallafall.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB