Startsida / Inlägg

Lance Hedman Graafs plan att bo kvar hemma

av tramsfrans

Foto: Viafree

Tidigare i veckan rapporterade jag om Lance Hedman Graafs vilda hemmafest där han ljög för Magdalena Graaf att Kristin Kaspersen var på plats och höll koll. Magdalena var inte glad efteråt eftersom festen resulterade i skador för hundratusentals kronor, och nu meddelar Lance dessutom att han aldrig kommer att flytta hemifrån! Hänt rapporterar:

”I en intervju med Hänt förklarar han att han troligtvis alltid kommer bo hemma hos mamma – om han får det vill säga.

– Jag vill inte flytta hemifrån. Jag älskar att bo hemma. Jag har allt jag behöver hemma”

Det vanligaste som tidningar rapporterar om är att ungdomar fortsätter bo hemma hos sina föräldrar eftersom det inte finns några lediga lägenheter längre. Lance Hedman bor dock kvar hemma frivilligt, och planerar att göra det för all framtid!

Att många ungdomar tycker det är skönt att bo kvar hemma kommer dock inte som en överraskning. Det säger sig självt att det är väldigt bekvämt att bo gratis och få all mat serverad vid fasta klockslag, så det konstiga är väl snarare att folk flyttar hemifrån över huvud taget om ni frågar mig!

”– Jag tycker det är skönt att bo hemma, jag kommer bo hemma så länge jag kan. Jag tycker om min mammas mat väldigt mycket. Sinnessjukt mycket.”

Det är oklart vad Magdalena Graaf tycker om Lances planer att bo hemma så länge det bara går, men isåfall får han nog sluta ha fest. En bra kompromiss skulle kunna vara att Lance flyttar hemifrån men att Magdalena kommer hem till hans lägenhet och levererar hemlagad mat 2-3 gånger om dagen för att göra övergången mindre smärtsam. Kom ihåg var ni hörde det först!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB