Startsida / Inlägg

Rosdramat i Bachelor

av tramsfrans

Foto: TV4

Som alla redan vet är årets Bachelor-säsong någonting för historieböckerna. För första gången i världshistorien har TV4 kallat in ännu en Bachelor, vilket innebär att 20 tjejer får dela på inte bara en, utan hela TVÅ killar!

Hittills har det sänts två stycken rosceremonier där tjejerna fått möjligheten att ta emot rosor av båda killarna, och under den senaste rosceremonin blev Simon nekad av inte mindre än tre tjejer som inte ville ta emot en ros av honom.

Trots att det inte finns några hinder att ta emot rosor från både Simon och Felix (den andra Bachelorn) så valde alltså tre tjejer att inte ta emot någon ros av Simon, och därmed riskera sin framtid i programmet genom att kallt lita på att få en ros av Felix istället.

Att det skulle bli dramatiska rosceremonier med två killar hade nog vem som helst kunnat räkna ut. De enda som verkar vara förvånade är TV4 själva, som blev tagna på sängen över det plötsliga dramat. Hänt rapporterar:

”Hans Abrahamsson är exekutiv producent för Bachelor och för Hänt berättar han att tjejernas val att byta sida chockade även dem.

– Rosceremonier med två killar har aldrig testats förut och jag kan erkänna att utfallet tog oss på sängen, skriver han i ett sms.”

Vem hade kunnat ana att tjejerna inte skulle vara tacksamma och ta emot rosor från båda killarna utan några krav på motprestation! Ett genomgående tema i tidigare Bachelor-säsonger har varit att tjejerna är frustrerade över att inte få någon bekräftelse från bachelorn, men i och med att det numera finns en till kille att välja på så kan de lätt byta sida om det blir lite tråkigt med någon av killarna. Bra för tjejerna, men stressigt för bachelorkillen som alltid riskerar att bli utbytt.

”– Kärleken kan vara brutal. Men hela produktionen peppar och stöttar alltid alla deltagare när det blir tufft, skriver Hans Abrahamsson.”

Jag vet inte om jag håller med om att produktionen alltid peppar och stöttar deltagarna när det blir tufft. Årets ”Tjejerna avslöjar allt” på TV4Play är fullt med smygfilmat material där både tjejerna och killarna har pratat med produktionen och sagt saker utan vetskap att de filmas. Materialet har därefter använts mot dem i ”Tjejerna avslöjar allt” för att skapa drama och konflikter.

TV4 tvekar inte att dra fram lösryckta citat för att skapa innehåll till programmet, och det kanske inte är jättesnällt mot deltagarna som sagt saker i förtroende till produktionen när de tror att ingen filmat. Bakom varje ledsen deltagare står en peppad inslagsproducent som gnuggar händerna!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB