Startsida / Inlägg

Hemliga beundrare – vad hände sen?

av tramsfrans

Foto: Viafree

En av mina stora passioner i livet är svensk dejting-tv, och som ni säkert förstår så har jag bråda tider i höst när både Bonde söker fru och Bachelor sänds samtidigt. Ett program som inte är fullt lika romantiskt är Hemliga beundrare på TV3, där personer får bjuda ut personer de har en crush på i utbyte mot en enhet alkohol på Scandic Anglais och dramatisk klippning på TV3.

Igår hade spinoffserien ”Hemliga beundrare – vad hände sen?” premiär på Viafree, och det programmet är precis vad det låter som! På Viafree kan man läsa följande:

”Hur gick det för våra favoriter efter dejten i Hemliga beundrare? Vilka är tillsammans idag? I Hemliga beundrare – Vad hände sen? hälsar vi på hemma hos några favoriter från programmet och avslöjar både ett och annat om vad som hänt efter att kamerorna släckts.”

En ”Vad hände sen”-artikel i Aftonbladet Plus fast på tv! Jag vet inte hur många av er som har legat sömnlösa och funderat på vad som hände personer som var med på tv en gång 2018, men nu kommer vi alltså äntligen få svar på frågorna som hållit oss på halster!

Jag är generellt ingen motståndare till ”Vad hände sen”-program, men oftast så brukar det ju handla om deltagare man följt under en hel säsong och faktiskt utvecklat ett emotionellt band till. Har man sett någon dejta en hel höst vill man ju veta hur det gick efteråt, men att göra ett ”Vad hände sen”-program som uppföljning på 10 minuters tv-tid för ett år sedan kanske är lite överdrivet.

Vad hände sen”-programmen verkar dock vara här för att stanna, och jag ser fram emot en vidareutveckling av genren. Inget är för litet för att följa upp! Nedan kommer tre heta förslag på program som borde få ”vad hände sen”-spinoffs.

1: ”Go kväll gör om mig – vad hände sen?”. Varje vecka får en ny person i övre medelåldern en raffig, fräck makeover i Go Kväll. I ”Go kväll gör om mig – vad hände sen” får vi veta om raffigheten kvarstod även efter att tv-sminket sköljdes bort.

2: ”Skrapade Triss i Nyhetsmorgon men vann bara 100.000 – vad hände sen?”. Vi får följa med hem till före detta trisskrapare i tv som vann lägsta vinsten och fick låtsas vara nöjda i tv, och träffar dem igen för att se hur det gått med att intala sig själva att 100.000 faktiskt också är mycket pengar.

3: ”Halv åtta hos mig – vad hände sen?”. Vad hände med deltagarna efter att programmet sänts och de fick höra hur taskiga middagsgästerna var när de recenserade ens mat, hem och personlighet?

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB