Startsida / Inlägg

Penny Parneviks jobbinsikt

av tramsfrans

Foto: Claudio Bresciani, TT

Det är vanligt att människor måste jobba för att försörja sig, och det här kan många gånger orsaka problem eftersom man inte hinner umgås med familjen.

En familj som upptäckt att det kan vara svårt att kombinera karriär och privatliv är familjen Parnevik, och i ett specialavsnitt av Peg och Pennys podcast där Penny poddar ensam så berättar hon att hon märkt att Peg jobbar väldigt mycket. En lyssnare har skrivit in och berättat om hur svårt det är att balansera karriär och privatliv, och i podcasten berättar Penny om någonting hon märkt hos sin syster. Hänt rapporterar:

” – Jag har märkt att Peg jobbar jävligt mycket, hon har antingen ett gig eller så tränar hon inför ett gig eller så är hon i studion och skriver låtar eller så jobbar hon på ett samarbete, säger Penny Parnevik.”

Penny har märkt att Peg ibland är på jobbet, och det här verkar vara en svår sak att smälta för familjen som får svårt att göra planer allihopa tillsammans. Vem hade kunnat ana att saker skulle förändras när ens familjemedlemmar blir äldre!

”Lillasystern berättar sedan att Peg Parnevik troligtvis hade känt igen sig i det frågeställaren upplever eftersom hon ibland tvingas prioritera jobbet framför att umgås med familjen.

– Vår familj har definitivt stört sig på det lite att hon inte har tid och jag vet att hennes vänner har stört sig på det, säger Penny.”

Peg måste ”ibland” prioritera att jobba istället för att umgås med familjen. Om ni frågar mig är det kanske inte jättekonstigt att man ibland måste jobba när man är en vuxen person, men för familjen Parnevik verkar det vara en främmande situation som orsakat irritation och blivit ett störningsmoment. Varför jobba när man kan umgås med familjen istället!

Med det sagt så måste jag säga att det är intressant att familjen stört sig på att Peg ibland arbetar eftersom hon verkar vara den mest familjekära personen på norra halvklotet? När Penny meddelade att hon var gravid så pratade inte Peg med henne i tre veckor eftersom hon var upprörd över att de inte längre skulle kunna göra ”familjegrejer” om Penny fick barn, så om ni frågar mig verkar det inte finnas en överhängande risk för att Peg ska negligera sina nära och kära.

Självklart så är det dåligt att jobba för mycket oavsett vem man är, men jag hade inte varit speciellt oroad över att familjen Parnevik inte skulle hinna umgås med varandra. Sociala medier visar inte alltid hela sanningen, men om man följer dem på Instagram så får man känslan att de mer eller mindre sitter ihop.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB