Startsida / Inlägg

Flygresan till Bindefelds 60-årsfest

av tramsfrans

Alla som följer en svensk kändis på Instagram vet att det inte finns något de gillar mer än att umgås med andra svenska kändisar. Jag har alltid undrat hur mycket de egentligen har gemensamt förutom att vara kända, men har aldrig fått något riktigt svar.

Idag är dock Stockholm och Sverige helt tomt på kändisar eftersom Micael Bindefeld har chartrat ett plan och flugit ner alla till Tel Aviv för hans 60-årsfirande. Vill ni få en chans att äta middag spontant på Taverna Brillo så är det alltså ikväll ni ska göra det, eftersom alla kändisar är borta. Här kommer det bästa från resans första tre timmar!

Carola och Ebba Busch Thor träffades redan igår för att förbereda något de har ”på g”. Det är oklart vilka ”måsten” Carola pratar om mellan ”sång och kalas” eftersom det enda hon gör är att sjunga, men vad vet jag!

Pernilla Wahlgren kom för första gången i tid, men vill poängtera att alltihop var ett stort misstag.

View this post on Instagram

Nu börjar äventyret! #micael60

A post shared by sofiawistam (@sofiawistam) on

Sofia Wistam bytte om till flygvärdinna redan på väg mot Arlanda.

Pernilla Wahlgren och Lena Philipsson ombord på en SL-buss? Mycket ska man se innan ögonen ramlar ut!

Lena Philipsson beskriver flygpersonalen som ”taggad”. Med tanke på att svenska kändisar aldrig verkar ha sett en säkerhetsdemonstration tidigare och måste filma den så förstår man att flygpersonalen blir glada över att någon lyssnar.

Ingen svensk kändissammankomst är komplett utan Camilla Läckberg. På boardingpasset avslöjas dessutom att det är fri placering ombord på flygplanet. Allt för att åstadkomma maximal mingelstämning!

Simon Sköld blev glad av att se sig själv på bild i SAS taxfree-katalog.

Ingen kändisresa är komplett utan ett eget emblem på flygstolarna. Annars kanske man växlar ihop planet med ett annat plan!

Det här var bara en bråkdel av alla bilder och storys som blivit publicerade sedan imorse, så allting pekar mot att den här resan kommer bli den mest bevakade sedan Nelly.com flög ner alla influencers i hela Sverige för ett dygn på franska rivieran innan det var trendigt att vara hållbar. Man behöver inte ens vara med på resan själv eftersom det känns som man är där ändå!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB